Bilgisayar bir anda donup kapanıyor

Berkay Uysal

Centipat
Daha fazla  
Bu duruma sıcaklık ile alakalı diyecekler veya soracaklar olacaktır onun için baştan söyleyeyim bu durum bilgisayarı açtıktan ilk 5 dakika içerisinde de olabiliyor hiç de olmayabiliyor. Bazen Valorant'a girince bir anda donup kapanıyor ve ekran kartı sürücüsü güncel değil diye bir hata veriyor ama aygıt yönetcisinden baktığımda ekran kartının güncel olduğunu görüyorum. Bugün backrooms oynarken Valorant'ta yaşadığımın aynısını yaşadım 5 6 kere kapandı en son bıraktım bilgisayarı. Bazen direkt donup kalıyor bazen ise kendini yeniden başlatıyor ve çok nadir olasılıkla mavi ekrana attığı da oluyor. Bilgisayarı alalı yaklaşık 1 sene oldu hatta tam 1 sene falan neredeyse ve bu sorun 5 6 ay önce olurken bir anda düzelmişti ama son 2 3 aydır yine oluyor. Düzgünce bilgisayarı bile açamıyorum artık sürekli kapanıyor. Kimse tam olarak bir çözümünü yazmamış çoğu kişininki ısı yüzünden oluyormuş sanırım. Bu arada 1 sene içerisinde kasanın içini hiç temizlemedim veya bir işlem yapmadım ama çok kirli görünmüyor. Düzenleme: 5 dakika önce valoranttayken yine aynı şey oldu ve dondu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı