Çok korkmaya gerek olduğunu sanmıyorum. Eğer kontrol ededbilirseniz cihaza bir dokunun ve cihaz sıcak mı değil mi kontrol edin. Bunun dışında pek bir sorun çıkartacağını sanmıyorum. Güncellemenin son aşamalarında cihaz kendini bilerek de kapatmış olabilir.Windows 11 güncelleme %90 oldu ve bir anda kapandı açmaya korkuyorum.
Sıcak değil ılık.Çok korkmaya gerek olduğunu sanmıyorum. Eğer kontrol ededbilirseniz cihaza bir dokunun ve cihaz sıcak mı değil mi kontrol edin. Bunun dışında pek bir sorun çıkartacağını sanmıyorum. Güncellemenin son aşamalarında cihaz kendini bilerek de kapatmış olabilir.
Windows 11 güncelleme %90 oldu ve bir anda kapandı açmaya korkuyorum.
Çok korkmaya gerek olduğunu sanmıyorum. Eğer kontrol ededbilirseniz cihaza bir dokunun ve cihaz sıcak mı değil mi kontrol edin. Bunun dışında pek bir sorun çıkartacağını sanmıyorum. Güncellemenin son aşamalarında cihaz kendini bilerek de kapatmış olabilir.
O zaman çok büyük bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Cihazı açın ve bir kontrol edin. Çok büyük bir sorun olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen bilgisayarın ya şarjı bitti ya da sadece güncelleme bittikten sonra cihaz kendini yeniden başlatmaya hazırlandı.Sıcak değil ılık.
O zaman çok büyük bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Cihazı açın ve bir kontrol edin. Çok büyük bir sorun olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen bilgisayarın ya şarjı bitti ya da sadece güncelleme bittikten sonra cihaz kendini yeniden başlatmaya hazırlandı.
O zaman sıkıntı olacağını sanmıyorum. Muhtemelen bilgisayar kendini kapatmıştır yeniden başlatmak için. Zaten Windows orada kapatmayın dese dahi ben bayağı bir kez kapattığımda da bir sorun yaşamamıştım (ama elbette bu değişebilir).Yeniden başlattım 2. guücelleme yeri geldi %90 oldu.
Kaç dakikadır böyle? Çok uzun bir süre geçmediyse bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Biraz bekleyin sonunda bir sonuç alacaksınızdır.Masaüstü PC 2.guncelleme ekranından sonra hoş geldiniz ekranı gelmesi lazımdı.
O zaman sıkıntı olacağını sanmıyorum. Muhtemelen bilgisayar kendini kapatmıştır yeniden başlatmak için. Zaten Windows orada kapatmayın dese dahi ben bayağı bir kez kapattığımda da bir sorun yaşamamıştım (ama elbette bu değişebilir).
Kaç dakikadır böyle? Çok uzun bir süre geçmediyse bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Biraz bekleyin sonunda bir sonuç alacaksınızdır.
PSU'yu neden kapattınız? Anladığım kadarıyla sistem açıldığında direk kapanıyor değil mi? Eğer öyle ise işletim sisteminin hasar görmüş olma ihtimali var ama PSU'yu kapatmanıza gerek yoktu.5 dakika önce kapattı şu an PSU'yu kapattım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.