Bilgisayar bir anda kilitleniyor

34thirsty

Hectopat
Daha fazla  
Oyun oynarken, sistem boşta çalışırken vs. bilgisayar bir anda kilitleniyor. Önce görüntü gidiyor, sesler bir süre daha arkaplanda devam ediyor. Akabinde, görüntüden sonra sesler de gidiyor. Bilgisayarı kapatıp açınca düzeliyor. Minidump ve watchdog raporlarını aşağıya bırakıyorum.

Yazılım güncellemeleriyle alakalı olabilir. Minidump dosyalarını gönderirseniz daha fazla yardımcı olabilirim. En kötü ihtimalle ram ve işlemcide sorun olabilir.

Dizüstü mü yoksa kasa mı? Çok fark ediyor çünkü.

Minidump göndermeyi denedim fakat hatalı yükleme servisi kullandığım için reddedilmiş. Dünün dump ve watchdogs dosyalarını iletiyorum.

Az önce tekrarlandı, watchdogs ve minidump oluşmamış.

Hypervisor launch failed; Either SVM not present or not enabled in BIOS.The virtualization-based security enablement policy check at phase 0 failed with status: Virtual Secure Mode (VSM) is not initialized. The hypervisor or VSM may not be present or enabled.Dump file creation failed due to error during dump creation.The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly.

Dizüstü mü yoksa kasa mı? Çok fark ediyor çünkü.
Masaüstü.
Yazılım güncellemeleriyle alakalı olabilir. Minidump dosyalarını gönderirseniz daha fazla yardımcı olabilirim. En kötü ihtimalle ram ve işlemcide sorun olabilir.
Dosyaları yolla.

Teşekkürler, üstte ilettim.

DDU ile NVidia silip en güncel sürüme geçip dene. Ses sürücünü güncelle.
Üstteki watchdogs ve minidump dosyalarından sonra DDU ile bütün sürücüleri sildim, en güncel olanları yükledim. Yaklaşık bir saat önce tekrarlandı ve üstteki notları aldım.

Hypervisor launch failed; Either SVM not present or not enabled in BIOS.The virtualization-based security enablement policy check at phase 0 failed with status: Virtual Secure Mode (VSM) is not initialized. The hypervisor or VSM may not be present or enabled.
Dump file creation failed due to error during dump creation.
The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly.

Bir minidump dosyası oluşmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…