Bilgisayar bir anda neden kapanmış olabilir?

Kadir1221

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Az önce bilgisayarda Roblox oynuyordum. Bilgisayar şarjdayken oynuyordum sonra bilgisayar bir anda kapandı. Acaba şarj mı bitti dedim ama 5 dk sonra açmayı denedim ve şarjı vardı. Neden kapandı ve 5 dk sonra tekrar açabildim? Kapandıktan sonra 5 dk içinde birkaç kere denedim ama açılmadı sonra bir kere daha deneyeyim dedim ve açıldı. Hatta 5 dk dediğime bakmayın lafın gelişi söylüyorum yoksa 1-2 dk sürmüştür anca. Neden böyle oldu? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

İsınmıştır. Her bilgisayarın kendine özgü bir sistemi var ve belli bir ısıdan sonra kendini kapatıyor. Çok güneş alan bir yerde mi oynadınız? Sarjta oynamanızdan da olabilir.
Gece 1.30 da oynuyordum yani yaklaşık iki saat önce güneşle alakası yok yani

Arkadaşlar öncelikle gelen mesajlara göre birkaç bilgi vermek istiyorum laptop 3 yıllık ve hiçbir şekilde macun değiştirmedim veya temizlik yaptırmadım. Evet kapandıktan sonra baktım laptop ısınmıştı ama bu her zaman oluyordu. Sistemi de yazayım yani oyun da laptopu zorlayan bir oyun değil. Bunlara göre tekrar yanıtlarsanız sevinirim
Sistem:
RAM: 8 GB.
Hafıza: 57 GB SSD (kalan)
Ekran kartı: AMD Radeon(tm) R5 Graphics.
Anakart: 81mt.
İşlemci: AMD A9-9425 Radeon R5, 5 compute cores 2C+3G 3.10 GHz.

3 yıllık laptop bende macunu değiştirdim ve beton gibiydi sizinki de aynıdır, fanları düşünmek bile istemiyorum. Laptopun temizliğini yapın lütfen.

Açıp oyun sırasında sıcaklıkların kaç derece olduğuna bak. Güneş olmasa bile yaz ayındayız, Everest'in tepesinde yaşamıyorsan eğer bilgisayar çok ısınacaktır.
Tomb Raider Goty oynarken ki sicakliklari söylüyorum ( Laptop şarjdayken ve kablolu kulaklık takılıyken): Oyunu açıp beş dk oynadıktan sonra 100 dereceyi gördü. (Normal mi bilmiyorum.)

Son düzenleme:
Tomb Raider GOTY oynarken ki sicakliklari söylüyorum: Oyunu açıp beş dk oynadıktan sonra 100 dereceyi gördü. (normal mi bilmiyorum.)

Normal degil. Kasa firin gibi. Muhtemelen islemci isiniyor kendini kapatiyor ya da ekran karti cok isindigindan o da goruntu kesiyor olabilir hangisi 100 derece?

Laptop, kasa degil.

Laptop kullanıyorum.

"Laptop, kasa degil" diye belirtmistim yazdiktan hemen sonra. En son ne zaman termal macun ve bakim yapildi? Oynadiginiz oyun o kadar da agir oyun degil. Ekran karti mi, islemci mi 100 derece?

"Laptop, kasa degil" diye belirtmistim yazdiktan hemen sonra. En son ne zaman termal macun ve bakim yapildi? Oynadiginiz oyun o kadar da agir oyun degil. Ekran karti mi, islemci mi 100 derece?
Gpu 100 derece. Termal macun ve toz temizliği hiç yapılmadı, üç yıl önce sıfır olarak aldım ve hiç yapmadım.

GPU 100 derece. Termal macun ve toz temizliği hiç yapılmadı, üç yıl önce sıfır olarak aldım ve hiç yapmadım.

CPU kac derece? UC yildan beri hiçbir temizlik yapilmamis, hele yaz geldi. Termal macun ve bakim lazim.

GPU 100 derece. Termal macun ve toz temizliği hiç yapılmadı, üç yıl önce sıfır olarak aldım ve hiç yapmadım.

CPU kac derece? UC yildan beri hiçbir temizlik yapilmamis, hele yaz geldi. Termal macun ve bakim lazim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…