Parçalarınızdan birinde arıza var gibi. Bu sorun yeni mi ortaya çıktı ?
İlginç. Peki HDD sorunlu olabilir mi ? Ya da SSD ? Monitör olacağını düşündüm fakat sanmıyorum. Kasa içi parça sıcaklıkları nasıl ? AİDA64 ile görebilirsin.
Isı değeri baya iyi, sfc / scannow ile HDD'yi taratabilirsiniz. İşlemci soğutucu için bütçe belirtin.[Sistem arkadaşımın bu arada] H1Z1 oyununu 1 saat filan ultrada oynarken 60-70 derece arası oluyormuş. Boşta daha da düşük ama 1 kere o zaman da almış hatayı, hdd'yi program indirmeden cmd'den filan kontrol edebilir miyiz?
-Bir de uygun fiyatlı işlemci soğutucusu önerebilir misiniz?-
Isı değeri baya iyi, sfc / scannow ile HDD'yi taratabilirsiniz. İşlemci soğutucu için bütçe belirtin.
O tarz yükseltmeli kurulumlar genelde sorun çıkarır. Tavsiyem verilerinizi yedekleyip, temiz kurulum yapmanız...Bütçeyi 50tl filan olarak düşünüyoruz ama bir süre sonra alınacak, HDD'yde yarın test edelim bakalım dediğiniz programla. Bir de win10'u win7'nin üzerine kurduk ama orjinal windowsun sitesinden kurulum yardımcısı ile kurduk(son sürüm) bir format filan lazım olabilir mi?
-Isı değeri en fazla kaç olmalı?-
O tarz yükseltmeli kurulumlar genelde sorun çıkarır. Tavsiyem verilerinizi yedekleyip, temiz kurulum yapmanız...
80'i geçmesin. Eğer 50 TL bütçen ise en uygunu bu olacaktır.Biz de daha çok bu ihtimal üzerinde duruyoruz, umarım düzelir.
-Sorumu tekrarlıyorum bu arada en fazla cpu ısı değeri kaç olmalı?-
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.