mustafa1200512 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımı oyundan sonra kapattım sonra akşam kendi kendine açılıp kapanmaya başladı. Herhalde biri tuşa bastı diye tekrar kapattım sonra da bu sorun ile karşılaştım. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2022
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımı oyundan sonra kapattım sonra akşam kendi kendine açılıp kapanmaya başladı. Herhalde biri tuşa bastı diye tekrar kapattım sonra da bu sorun ile karşılaştım.
MagicinofMars Hectopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 330 Çözümler 2 25 Eylül 2022 #2 Kısa devre olabilir iyice bakmak lazım anakartta arıza ışığı var mı veya kaç kere bip sesi veriyor misal. Artı 0 Eksi
Kısa devre olabilir iyice bakmak lazım anakartta arıza ışığı var mı veya kaç kere bip sesi veriyor misal.
tecnoemo Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 612 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Eylül 2022 #3 Bende de oluyor BİP sesi ama bende kapanma olmuyor biraz donuyor sonra kendine geliyor bilgisayar ara sıra oluyor bende bu durum. Artı 0 Eksi
Bende de oluyor BİP sesi ama bende kapanma olmuyor biraz donuyor sonra kendine geliyor bilgisayar ara sıra oluyor bende bu durum.
KS KS mustafa1200512 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #4 MagicinofMars dedi: Kısa devre olabilir iyice bakmak lazım anakartta arıza ışığı var mı veya kaç kere bip sesi veriyor misal. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu çözdüm şimdi de RAM'lerin hepsini takınca hiç açılmıyor, 1 tanesini takınca bip yapıyor. Tam acilacakken kapaniyor. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
MagicinofMars dedi: Kısa devre olabilir iyice bakmak lazım anakartta arıza ışığı var mı veya kaç kere bip sesi veriyor misal. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu çözdüm şimdi de RAM'lerin hepsini takınca hiç açılmıyor, 1 tanesini takınca bip yapıyor. Tam acilacakken kapaniyor.
MagicinofMars Hectopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 330 Çözümler 2 25 Eylül 2022 #5 RAM'lar farklı mı birbirinden tam olarak anlamak zor şu an dram sorunu gibi duruyor. Artı 0 Eksi
N'W'O Kilopat Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 852 Çözümler 3 25 Eylül 2022 #6 Takınca açılmayan rami silgiyle sildikten sonra diğer ramle yerlerini değiştirip deneyebilirsin. Artı 0 Eksi