Bip sesinden sonra bilgisayar yeniden başladı

Clskntuna

Decapat
Selamlar,

Bugün oyun oynarken birden ekran karardı ve sonrasında 2-3 saniyeliğine bir bip sesi duydum. Sonrasında ise bilgisayar kendini yeniden başlattı. Sizce buna sebep olan şey ne olabilir? Veya nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem;
Anakart: Prime B450M-K
Ekran kartı: RX 5600XT EVO.
İşlemci: R5 3500X.
RAM: 16 GB.
PSU: +CV650(PSU'lardan anlamam bunu bulabildim.)

Not: AMD'nin yazılımından bildirim geldi. WattMan gibi bir şey yazıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir şeyde donanım kaynaklı olmayıp virüs kaynaklı olması ihtimal bile değil.

Bazı insanların donanım bölümünden kesinlikle men edilmesi lazım, bilgisi olmadan yazıyorlar, ya bip uyarısı virüsten gelir mi Allah için 😂

Bunu Adana'da kullanmadığı sürece iş görecektir, kesinlikle tavsiye ederim.

Artı -1 Eksi
Teşekkür ederim, en kısa sürede temin etmeye çalışacağım.
Bazı insanların donanım bölümünden kesinlikle men edilmesi lazım, bilgisi olmadan yazıyorlar, ya bip uyarısı virüsten gelir mi Allah için 😂

Bunu Adana'da kullanmadığı sürece iş görecektir, kesinlikle tavsiye ederim.
Adana kadar sıcak olmasa da urfada yaşıyorum sıkıntı olur mu :)

Aldıktan sonra, eğer ki sorun çıkarmazsa Twoffy'nin meşajına + basıp çözüldü görünmesini sağlayabilirsen mutlu oluruz <3

Adana kadar sıcak olmasa da urfada yaşıyorum sıkıntı olur mu :)

Urfada, sorun çıkmaz, Adana kadar sicak değil.

Artı -1 Eksi
Buzzer bip sesi mi yoksa hoparlörden gelen dıııttttttttttt diye bir cızırtı sesi mi. Cızırtı ise ekran kartın AMD mi?

dıııııııt sesi geliyor ayrıca ekran kartım da AMD
Overclock varsa ondan olabilir. Manuel fan profili varsa ondan olabilir. PSU güç beslemesi yetersiz olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı