feelzow Centipat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Sistem Özellikleri HP VICTUS 15 Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Dün 16:35 #1 Bu şekilde sadece hands-free halini görüyor ve hiçbir ses alamıyorum ve normalde olmadığı halde kulaklıktan cızırtı geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu şekilde sadece hands-free halini görüyor ve hiçbir ses alamıyorum ve normalde olmadığı halde kulaklıktan cızırtı geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Rtx 4090 FE Dün 16:39 Windows 11 ise; Ayarları aç. Bluetooth ve cihazlar sekmesine gir. Diğer cihazları göstere tıkla. Aşağıda diğer cihaz ve yazıcı ayarlarına tıkla. Açılan denetim masasında cihazına sağ tıkla özelliklerde. Hizmetler kısmından hands free ya da eller boşta satırındaki kutunun tikini kapat. Windows 10 ise; Denetim masasını aç. Simge boyutunu küçük simgeler yap. Aygıt ve yazıcılara tıkla açılan kısımdan cihazını seç ve sağ tık yap. Özellikler de açılan pençereden hizmetler sayfasına git. Hands free ya da eller boşta hizmetinin kutusunun tikini kapat.
Windows 11 ise; Ayarları aç. Bluetooth ve cihazlar sekmesine gir. Diğer cihazları göstere tıkla. Aşağıda diğer cihaz ve yazıcı ayarlarına tıkla. Açılan denetim masasında cihazına sağ tıkla özelliklerde. Hizmetler kısmından hands free ya da eller boşta satırındaki kutunun tikini kapat. Windows 10 ise; Denetim masasını aç. Simge boyutunu küçük simgeler yap. Aygıt ve yazıcılara tıkla açılan kısımdan cihazını seç ve sağ tık yap. Özellikler de açılan pençereden hizmetler sayfasına git. Hands free ya da eller boşta hizmetinin kutusunun tikini kapat.
Rtx 4090 FE Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 2.171 Çözümler 24 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri monster abra a5 17.4.4 3060 105W i7 11800H 32 gb çift kanal ram 1 tb samsung m.2 nvme ssd 1b kioxia excaria pro Cinsiyet Erkek Dün 16:37 #2 Hangi Windows sürümünü kullanıyorsun. 10/11? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 16:46 Artı 0 Eksi
KS KS feelzow Centipat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Sistem Özellikleri HP VICTUS 15 Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Dün 16:38 #3 Rtx 4090 FE dedi: Hangi Windows sürümünü kullanıyorsun. 10/11? Genişletmek için tıkla... 11 24H2. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 16:47 Artı 0 Eksi
Rtx 4090 FE Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 2.171 Çözümler 24 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri monster abra a5 17.4.4 3060 105W i7 11800H 32 gb çift kanal ram 1 tb samsung m.2 nvme ssd 1b kioxia excaria pro Cinsiyet Erkek Dün 16:39 #4 Windows 11 ise; Ayarları aç. Bluetooth ve cihazlar sekmesine gir. Diğer cihazları göstere tıkla. Aşağıda diğer cihaz ve yazıcı ayarlarına tıkla. Açılan denetim masasında cihazına sağ tıkla özelliklerde. Hizmetler kısmından hands free ya da eller boşta satırındaki kutunun tikini kapat. Windows 10 ise; Denetim masasını aç. Simge boyutunu küçük simgeler yap. Aygıt ve yazıcılara tıkla açılan kısımdan cihazını seç ve sağ tık yap. Özellikler de açılan pençereden hizmetler sayfasına git. Hands free ya da eller boşta hizmetinin kutusunun tikini kapat. Artı 0 Eksi Çözüm
Windows 11 ise; Ayarları aç. Bluetooth ve cihazlar sekmesine gir. Diğer cihazları göstere tıkla. Aşağıda diğer cihaz ve yazıcı ayarlarına tıkla. Açılan denetim masasında cihazına sağ tıkla özelliklerde. Hizmetler kısmından hands free ya da eller boşta satırındaki kutunun tikini kapat. Windows 10 ise; Denetim masasını aç. Simge boyutunu küçük simgeler yap. Aygıt ve yazıcılara tıkla açılan kısımdan cihazını seç ve sağ tık yap. Özellikler de açılan pençereden hizmetler sayfasına git. Hands free ya da eller boşta hizmetinin kutusunun tikini kapat.
KS KS feelzow Centipat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Sistem Özellikleri HP VICTUS 15 Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Dün 16:43 #5 Rtx 4090 FE dedi: Windows 11 ise; Ayarları aç. Bluetooth ve cihazlar sekmesine gir. Diğer cihazları göstere tıkla. Aşağıda diğer cihaz ve yazıcı ayarlarına tıkla. Açılan denetim masasında cihazına sağ tıkla özelliklerde. Hizmetler kısmından hands free ya da eller boşta satırındaki kutunun tikini kapat. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hallettim. Rtx 4090 FE dedi: Windows 11 ise; Ayarları aç. Bluetooth ve cihazlar sekmesine gir. Diğer cihazları göstere tıkla. Aşağıda diğer cihaz ve yazıcı ayarlarına tıkla. Açılan denetim masasında cihazına sağ tıkla özelliklerde. Hizmetler kısmından hands free ya da eller boşta satırındaki kutunun tikini kapat. Windows 10 ise; Denetim masasını aç. Simge boyutunu küçük simgeler yap. Aygıt ve yazıcılara tıkla açılan kısımdan cihazını seç ve sağ tık yap. Özellikler de açılan pençereden hizmetler sayfasına git. Hands free ya da eller boşta hizmetinin kutusunun tikini kapat. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın dostum iyi ki varsın çözüldü. Artı 0 Eksi
Rtx 4090 FE dedi: Windows 11 ise; Ayarları aç. Bluetooth ve cihazlar sekmesine gir. Diğer cihazları göstere tıkla. Aşağıda diğer cihaz ve yazıcı ayarlarına tıkla. Açılan denetim masasında cihazına sağ tıkla özelliklerde. Hizmetler kısmından hands free ya da eller boşta satırındaki kutunun tikini kapat. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hallettim. Rtx 4090 FE dedi: Windows 11 ise; Ayarları aç. Bluetooth ve cihazlar sekmesine gir. Diğer cihazları göstere tıkla. Aşağıda diğer cihaz ve yazıcı ayarlarına tıkla. Açılan denetim masasında cihazına sağ tıkla özelliklerde. Hizmetler kısmından hands free ya da eller boşta satırındaki kutunun tikini kapat. Windows 10 ise; Denetim masasını aç. Simge boyutunu küçük simgeler yap. Aygıt ve yazıcılara tıkla açılan kısımdan cihazını seç ve sağ tık yap. Özellikler de açılan pençereden hizmetler sayfasına git. Hands free ya da eller boşta hizmetinin kutusunun tikini kapat. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın dostum iyi ki varsın çözüldü.
Rtx 4090 FE Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 2.171 Çözümler 24 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri monster abra a5 17.4.4 3060 105W i7 11800H 32 gb çift kanal ram 1 tb samsung m.2 nvme ssd 1b kioxia excaria pro Cinsiyet Erkek Dün 16:45 #6 feelzow dedi: Tamamdır hallettim. Eki Görüntüle 2594854 Sağ olasın dostum iyi ki varsın çözüldü. Genişletmek için tıkla... Bazen kendi kendine açılabiliyor ama artık çözümü biliyorsun. Artı 0 Eksi
feelzow dedi: Tamamdır hallettim. Eki Görüntüle 2594854 Sağ olasın dostum iyi ki varsın çözüldü. Genişletmek için tıkla... Bazen kendi kendine açılabiliyor ama artık çözümü biliyorsun.