Çözüldü Bilgisayar Bluetooth kulaklığın mikrofonunu görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ipatavatsizz

Kilopat
Sadece 'müzik bağlandı' yazıyor. İlk bağladığım zamanlar görüyordu rahatlıkla. Sorun ne olabilir acaba? Aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktım, defalarca kaldırıp tekrar bağladım ama olmuyor. Telefonda gayet rahatlıkla kullanabildiğim mikrofonu bilgisayarda kullanamıyorum. Sadece ses çıkışı oluyor, giriş yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Yok hocam direkt böyle görünüyor şu "Sadece Müzik" kısmını Windows üzerinden mi kulaklıktan bir ayarla mı değiştirmem gerek bilen var mı?

Düzeltme: Olayı çözdüm hocam kulaklığın özelliklerinden "Eller boşta telefon" ayarını kapatmışım açınca mikrofon geliverdi.
Ses efektinden baktınız mı hocam.

Sese sağ clic.

Ses efekti.

Kayıttan yürüt çıkış (hoparlör)

Kayıt giriş (mikrofon)
Buradan sesi veya mikrofonu devre dışı veya etkinleştirebilirsiniz.

Son düzenleme:

Yok hocam direkt böyle görünüyor şu "Sadece Müzik" kısmını Windows üzerinden mi kulaklıktan bir ayarla mı değiştirmem gerek bilen var mı?

Düzeltme: Olayı çözdüm hocam kulaklığın özelliklerinden "Eller boşta telefon" ayarını kapatmışım açınca mikrofon geliverdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…