Bilgisayar bölgesinin temizliği konusunda aşırı takıntılıyım

Burda sığdıramadığım ufak şeyler var evet. Başka şeylere de takıntım var ama onlar bunun kadar değil. En büyük takıntılarım Uyku ve bu konudaki.
Ufak takıntılar çok problem değil. Herkeste aşağı yukarı vardır. Bu takıntılardan bazıları genellikle bulunan mekandan kaynaklıdır. Oda düzenini hatta odanı değiştirmeyi deneyebilirsin.

Burda sığdıramadığım ufak şeyler var evet. Başka şeylere de takıntım var ama onlar bunun kadar değil. En büyük takıntılarım Uyku ve bu konudaki.
Hocam peki simetrik hastalığınız var mı? Mesela bir eşya eşit şekilde durmuyor ise bir huzursuzluğunuz oluyor mu? En çok yaşadığım takıntılardan birisi kendisi.

Hocam peki simetrik hastalığınız var mı? Mesela bir eşya eşit şekilde durmuyor ise bir huzursuzluğunuz oluyor mu? En çok yaşadığım takıntılardan birisi kendisi.
Yok hocam. Eskiden vardı 3 sene öncesine kadar kendiliğinden geçti.
Bu takıntılardan bazıları genellikle bulunan mekandan kaynaklıdır. Oda düzenini hatta odanı değiştirmeyi deneyebilirsin.
Hocam, dün oda düzenimi baya bir yineledim. Bilgisayarımın yerini değiştirdim ancak yine de devam ediyor.
@PhoenixTech Hocam bu gün hiç birşey yokmuş gibi bilgisayara oturdum. Ve şuan iyiyim herhangi bir huzursuzluk yok. Bence siz de deneyin. Sadece elimi yüzümü yıkayıp oturdum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı