Bilgisayar Boot sorunu

mrr2273

Centipat
Bilgisayarıma android 4.4 X86 kurmak için ISO dosyasını indirdim. Rufus ile android 4.4 iso dosyasını FAT32 biçiminde boot ettim. Bilgisayarı yeniden başlattım ve boot menüsüne girdiğimde bilgisayar USB'yi görmedi. Sorun ne olabilir? yardım ederseniz sevinirim.

Bilgisayarınız BIOS ise MBR ve NTFS UEFI ise GPT ve FAT32 seçin yeniden deneyin.
1584630613785.png

Anakart modeli söylerseniz daha iyi olur.
P4M890-M7
Android ISO dosyasını FAT32 olarak tekrar USB'ye Boot ettim, tuhaf bir şekilde bilgisayar gördü. Konu kilitlenebilir.
Android kurdum bu seferde error 22 hatası oluştu. Windows yükleme usb si yok açılışta boot menu gelmiyor bile. Açılışta android boot girmesi için ne gibi ayarlar yapmam gerekiyor? çünkü Windows veya Android boot menüsü gelmiyor yardım edin!
1584630613785.png

P4M890-M7
Android ISO dosyasını FAT32 olarak tekrar USB'ye Boot ettim, tuhaf bir şekilde bilgisayar gördü. Konu kilitlenebilir.
Android kurdum bu seferde error 22 hatası oluştu. Windows yükleme usb si yok açılışta boot menu gelmiyor bile. Açılışta android boot girmesi için ne gibi ayarlar yapmam gerekiyor? çünkü Windows veya Android boot menüsü gelmiyor yardım edin! Özür dilerim tekrar yazıyorum ama 2. HDD'yi çıkarttım sorun çözüldü tekrar özür dilerim konu kilitlenebilir.

Dosya Ekleri

• 1584630546085.png
    1584630546085.png
    31,1 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı