Bilgisayar Boş Yere RAM Kullanıyor

Yakup.

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda hiç bilmediğim bir nedenden dolayı bi sorun çıktı ve o kadar aramama rağmen cevabını bulamadım. Neyse şimdi soruna geçim bilgisayarımda gereksiz yere RAM kullanımı var. Bilgisayarı ilk açtığımda ram kulanımı %30 civarı falan bu gayet normal ama 3 dk geçtikten sonra RAM kullanımı %90'ın aşşağısına inmiyor ve bilgisayarda acayip kasmalar oluyor. Bunun nedeni sizce ne olabilir virüs falan yok 6-7 programla taradım. Görev yöneticisinde de gereksiz bi program yok formatta attım ama hala aynı sorun. Nolur bi çözüm bulun şimdiden çok teşekkürler. Bu arada RAM'ım 2 gb ama windows 7 nin boştayken 2 gb ram harcaması mümkün deyil. Her yolu denedim. Ama bulamadım. İnşallah çözebilirm bu sorunuda kurtulurum. Teşekkürler.

benim 4 gb ram var (W 10 ) oyunsuz öyle internette gezerken 2.1 GB kullanılıyor.

Oyun felan oynamıyorsan benim gibi nette öylesine takılıyorsan Linux sürümüne geçmeni öneririm çünki en fazla gördüğüm RAM tüketimi 700 MB

Windows fazla kullanmıyor. Eskiden böyle bir problem yoktu. Yeni başladı bu başka bişey var sorunun çözümü yokmu ya :(

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı