Bilgisayar boşta %100 CPU kullanıyor

Mesutcan24

Hectopat
Daha fazla  
Yardım eder misiniz? Ne yapmam lazım?

1725613870462.png

1725613891830.png

1725613880832.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam her ne kadar sık rastlanılan bir durum olsa da bu sorunun sebebi her zaman aynı olmayabiliyor. Burada üstüne işlemcinin sıcaklığının da yüksek olması bir şeylerin ters olduğunu gösteriyor bence.

Evet işlemcinin sıcaklığını şimdi fark ettim kusura bakmayın bende de bu sorun çok olmuştu fakat hiçbirinde işlemcim 90 derece olmamişti 70 derece arasıydı.

Evet işlemcinin sıcaklığını şimdi fark ettim kusura bakmayın bende de bu sorun çok olmuştu fakat hiçbirinde işlemcim 90 derece olmamişti 70 derece arasıydı.

Önemli değil hocam, ama aslına bakarsanız 70 derece de normalde normal değil :). Ama anlaşılan sizin için fazla büyük bir dert olmamış.

Sürücü veya yazılım çakışması olabilir. Clean boot gerçekleştirip öyle deneyin. Win + R ye msconfig yazın. Hizmetler sekmesine gelin. Tüm Microsoft hizmetlerini gizleyi seçin ve sonra tümünü devre dışı bırak deyin. Başlatma sekmesine gelin görev yöneticisini aç deyin. Başlangıç sekmesinde etkin olan uygulamaları tek tek tıklayıp devre dışı bırakın. PC'ye reset atın ve kontrol edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı