Bilgisayar Boşta 100 Dereceye Kadar Isınıyor

Laccazzet

Decapat
Sorunumu şöyle anltayım:

Bilgisayarın açma tuşuna basıyorum bastığım anda bilgisayarın fanı felaket bir sesle dönmeye çalışıyor. Bilgisayar açıldıktan bir süre sonra ses kayboluyor ve bilgisayarın ısısı 45 derece oluyor (Hiçbir şey açılmamışken). Ancak Google Chrom'u ya da Steam'e tıkladığım anda felaket bir sesle dönüyor ve ısı 100 ile 90 arası değişiyor elimi fanın olduğu yere koyup baktığımda bilgisayarın buz gibi olduğunu görüyorum.

Bu aptal sorun yüzünden eskiden yüksek ayarlarda GTA 5'i 60 FPS açan PC şimdi GTA 4'ü 5 FPS açıyor, GTA 5'i açarken kasmaktan kapatıyor kendi kendine.

Yaptığım şeyler:
Termal macun yenilendi, içi temizlendi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim, bu dediğin çok çok anormal, oyunda hadi bir yere kadar 90-92 derece kabul edebilir fakat, Chrome ve Steam açıkken olması imkansız temizlerken bir yanlışlık mı yaptın acaba, ve bu arada derece şuan yüksekse görev yöneticisinden işlemler kısmının o an ekran resmini atabilir misin ?
@Laccazzet

Bios sıfırlamayı dener misiniz?Bir ayar yanlış ki böyle bir şey oluyor.Belki böyle çözülebilir yoksa sistem böyle bir şeyi donanımsal olarak yapamayacağını düşünüyorum.

Ekran Alıntısı.PNG

Şu anda 65 ile 80 arası çok hızlı çıkıp iniyor anormal olduğunun bende farkındayım çıldırıcam.
@Silinen üye

Aynı sorunu bende yaşamıştım. Tanıdık bir bilgisayarcıya verip içini temizletip termal macunu yenilettim. Değeler boşta 50 dereceye kadar düştü. Acaba sizinki neden bu kadar ısınıyor. :kararsız:

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı