G glorwy Zeptopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #1 Dostlar merhaba bilgisayarım nedensiz yere çok RAM yiyor. Belki zararlı bir yazılım yüzündendir diye format bile attım ama hala aynı. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-10-08 214238.png 118,5 KB · Görüntüleme: 85 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2023
Dostlar merhaba bilgisayarım nedensiz yere çok RAM yiyor. Belki zararlı bir yazılım yüzündendir diye format bile attım ama hala aynı.
witicieen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 2.365 Makaleler 3 Çözümler 9 8 Ekim 2023 #2 Windows Update hizmetini büyük bir bölümünü kullanıyor RAM'ın haberin olsun.
basimAC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 1.391 Çözümler 33 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Ekim 2023 #3 Kaç GB raminiz var söyleseniz keşke. 4GB mı 6Gb mi ne yani. Çünkü bu ramlerle windows 10 kullanıyorsan gayet normal
Kaç GB raminiz var söyleseniz keşke. 4GB mı 6Gb mi ne yani. Çünkü bu ramlerle windows 10 kullanıyorsan gayet normal
4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 8 Ekim 2023 #4 glorwy dedi: Dostlar merhaba bilgisayarım nedensiz yere çok RAM yiyor. Belki zararlı bir yazılım yüzündendir diye format bile attım ama hala aynı. Genişletmek için tıkla... Sistem boşta değil, bir de galiba 4 GB RAM kullanıyorsunuz. Normal.
glorwy dedi: Dostlar merhaba bilgisayarım nedensiz yere çok RAM yiyor. Belki zararlı bir yazılım yüzündendir diye format bile attım ama hala aynı. Genişletmek için tıkla... Sistem boşta değil, bir de galiba 4 GB RAM kullanıyorsunuz. Normal.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 8 Ekim 2023 #6 WSAPPX servisi, Windows Metro uygulamaları için gerekli bir servis. Windows 11 metro uygulamalara çok abandığı içim bu kadar Ram tüketmesi normal. Ben o hizmeti sildim çünkü Windows metro uygulamaları hiç kullanmıyorum ve ihtiyacım da olmuyor.
WSAPPX servisi, Windows Metro uygulamaları için gerekli bir servis. Windows 11 metro uygulamalara çok abandığı içim bu kadar Ram tüketmesi normal. Ben o hizmeti sildim çünkü Windows metro uygulamaları hiç kullanmıyorum ve ihtiyacım da olmuyor.
xu1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.059 Çözümler 6 8 Ekim 2023 #7 glorwy dedi: Dostlar merhaba bilgisayarım nedensiz yere çok RAM yiyor. Belki zararlı bir yazılım yüzündendir diye format bile attım ama hala aynı. Genişletmek için tıkla... Anlasilan 2 GB'ya da 4 GB RAM'in var. Sence bu RAM'ler Windows 11 icin yeterli mi? Ha kullanim fazla evet ama RAM'lerin dusuk.
glorwy dedi: Dostlar merhaba bilgisayarım nedensiz yere çok RAM yiyor. Belki zararlı bir yazılım yüzündendir diye format bile attım ama hala aynı. Genişletmek için tıkla... Anlasilan 2 GB'ya da 4 GB RAM'in var. Sence bu RAM'ler Windows 11 icin yeterli mi? Ha kullanim fazla evet ama RAM'lerin dusuk.
G glorwy Zeptopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #8 basimAC dedi: Kaç GB raminiz var söyleseniz keşke. 4GB mı 6Gb mi ne yani. Çünkü bu ramlerle windows 10 kullanıyorsan gayet normal Genişletmek için tıkla... 8gb ram rtx 3050 i5 12th xu1 dedi: Anlasilan 2 GB'ya da 4 GB RAM'in var. Sence bu RAM'ler Windows 11 icin yeterli mi? Ha kullanim fazla evet ama RAM'lerin dusuk. Genişletmek için tıkla... yok hocam ram 8 676478 dedi: SSD var mı? Genişletmek için tıkla... evet hocam 706111 dedi: WSAPPX servisi, Windows Metro uygulamaları için gerekli bir servis. Windows 11 metro uygulamalara çok abandığı içim bu kadar Ram tüketmesi normal. Ben o hizmeti sildim çünkü Windows metro uygulamaları hiç kullanmıyorum ve ihtiyacım da olmuyor. Genişletmek için tıkla... biraz daha açabilirmisiniz hocam
basimAC dedi: Kaç GB raminiz var söyleseniz keşke. 4GB mı 6Gb mi ne yani. Çünkü bu ramlerle windows 10 kullanıyorsan gayet normal Genişletmek için tıkla... 8gb ram rtx 3050 i5 12th xu1 dedi: Anlasilan 2 GB'ya da 4 GB RAM'in var. Sence bu RAM'ler Windows 11 icin yeterli mi? Ha kullanim fazla evet ama RAM'lerin dusuk. Genişletmek için tıkla... yok hocam ram 8 676478 dedi: SSD var mı? Genişletmek için tıkla... evet hocam 706111 dedi: WSAPPX servisi, Windows Metro uygulamaları için gerekli bir servis. Windows 11 metro uygulamalara çok abandığı içim bu kadar Ram tüketmesi normal. Ben o hizmeti sildim çünkü Windows metro uygulamaları hiç kullanmıyorum ve ihtiyacım da olmuyor. Genişletmek için tıkla... biraz daha açabilirmisiniz hocam
Ahmet420 Decapat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #9 glorwy dedi: Dostlar merhaba bilgisayarım nedensiz yere çok RAM yiyor. Belki zararlı bir yazılım yüzündendir diye format bile attım ama hala aynı. Genişletmek için tıkla... Kaç GB RAM'in var?
glorwy dedi: Dostlar merhaba bilgisayarım nedensiz yere çok RAM yiyor. Belki zararlı bir yazılım yüzündendir diye format bile attım ama hala aynı. Genişletmek için tıkla... Kaç GB RAM'in var?
G glorwy Zeptopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #10 Ahmet420 dedi: Kaç GB RAM'in var? Genişletmek için tıkla... 8gb ram var hocam