Bilgisayar boşta mavi ekran veriyor

İşletim sistemi
Windows 11
@zberat Yazılımla disklere Error Scan taraması yapın. Health ile de sağlık durumlarına bakın. Sonuçları paylaşın.

1742761168015.png

Kablosuz ağ sürücüsünü güncelleyin ya da kaldırıp tekrar kurun.

Sorun devam ederse McAfee Antivirüs yazılımını kaldırın.

Son düzenleme:
Antivirüs yazılımını kaldırdım sürücü güncelleme olayını sorun çözülürse diye beklemek istiyorum. Sürücü güncelleme olaylarında hep işim ters gidiyor illahi yanlış bir şeyler oluyor ayrıca laptop servisten geldiğinde sürücüler de güncelleştirildi demişlerdi.
Ekran Görüntüsü (1).png
Ekran Görüntüsü (2).png

Diskte sorun görünmüyor. Antivirüs olmadan bir süre deneyin.

Tamamdır ayrıca bir şey demek istiyorum laptop servisten geldikten sonra formatlanmasına rağmen eskiye göre yavaş çalışıyor ve donma takılmalar oluyor. Wi-Fi bağlantısını değiştireceğim zaman veya ses seviyesini sağ aşağıdaki kısımdan değiştirmek için açtığımda göze batacak derecede takılmalar oluyor bunlar için ne yapabilirim?

Wi-Fi bağlantısını değiştireceğim zaman
Bu sorun kablosuz ağ sürücüsünü güncellediğiniz zaman çözülebilir. Ses için aynı siteden Audio ve Chipset sürücüsünü de güncelleyin.

Merhaba bilgisayar öylesine açıkken 2 kere durduk yere mavi ekran verdi anlayan varsa raporu inceleyebilir mi?
Çok önemli bir şe yok. Disk için Samsung aracı ile FW update varmı diye kontrol et.

Hocam siz yazdıklarımı yaptınız mı?
Antivirüs programını kaldırdıktan sonraki zamandan bu yana hiç mavi ekran almadım.
Kusura bakmayın derslerden dolayı yoğunum cevap veremedim.

Çok önemli bir şe yok. Disk için Samsung aracı ile FW update varmı diye kontrol et.
Aşağıdaki sitedeki programı indirip yapsam doğru olur mu yoksa siz başka bir şeyi mi kastettiniz internetten bakınca bunu buldum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı