Bilgisayar boştayken %20 RAM kullanılıyor

procuk28

Femtopat
Daha fazla  
16 GB RAM'im var. Oyun oynarken bu RAM %100'lere kadar çıkıyor. Bilgisayarı sıfırladım virüs taraması yaptım hala sonuç alamadım. Arka plan uygulamalarınıda kapadım. Sadece gözükenler var. 1-2 haftadır böyle. Ayrıca cached RAM de 8 GB veri tutmuş. Onu sıfırlayınca da hemen geri artıyor.

ram kullanımı.png

resourse ram.png

ram grafiği.png

Antimalware malı yüzünden oluyor farkındaysan. Hiçbir şekilde de kapatılmıyor. Defeder ı elle kaldırabilirsen belki kapanır. Ama en ufak güncellemede geri geliyor.

İşletim sistemi nasıl çalışacak ram kullanmazsa?

Hocam benimki ise boşta iken yarısını kullanıyor
Bostayken bu kadar fazla kullanması normal değil arka planda aşırı gereksiz uygulama vardır optimize et.

Antimalware malı yüzünden oluyor farkındaysan. Hiçbir şekilde de kapatılmıyor. Defeder ı elle kaldırabilirsen belki kapanır. Ama en ufak güncellemede geri geliyor.
Ben yolu açıkladım deniyebilirsiniz manuel olarak kapattığınızda bile çalışıyor onu kapatmanın tek yolu kökünden

16 GB RAM'im var. Oyun oynarken bu RAM %100'lere kadar çıkıyor. Bilgisayarı sıfırladım virüs taraması yaptım hala sonuç alamadım. Arka plan uygulamalarınıda kapadım. Sadece gözükenler var. 1-2 haftadır böyle. Ayrıca cached RAM de 8 GB veri tutmuş. Onu sıfırlayınca da hemen geri artıyor.

Eki Görüntüle 2221987

Eki Görüntüle 2221988

Eki Görüntüle 2221986
Çok normal bir kullanım, hatta düşük bir kullanım. Benim de 16 GB RAM'im var genelde %43 civarı oluyor kullanım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı