Rude Player
Hectopat
Daha fazla
Merhaba sevgili arkadaşlar. Ben bundan yaklaşık bir ay önce sistemimi topladım. Hiçbir parçada sıkıntı yoktu. İşlemcim, ekran kartım, RAM'lerim falan hepsi aşağıda yazıyor.
Sonrasında bilgisayarım aniden donmaları başladı. Donup tekrar normale dönmüyor. Donuyor ve ben reset atana kadar öyle kalıyor. Bir dahaki başlatmamda sinyal yok diyor. İşlemcinin fanını çıkarıp takınca düzeliyor. Bu sorun neden meydana geliyor? Bıktım artık. Yardımcı olun bana lütfen. İşlemci yerine tam oturmuş. Termal macun MX 4, kaliteli. Yani sebebi ne olabilir? Fanı fazla sıkmadım. İşlemcimden mi kaynaklı? Sorun nedir yani?
(ASUS PHOENIX AMD RADEON RX550 4,00 GB)
(AMD Phenom II X4 965 CPU Processor Quad-Core 3.4 GHz)
(8,00 GB RAM) (500 W PSU RAMPAGE)
Sonrasında bilgisayarım aniden donmaları başladı. Donup tekrar normale dönmüyor. Donuyor ve ben reset atana kadar öyle kalıyor. Bir dahaki başlatmamda sinyal yok diyor. İşlemcinin fanını çıkarıp takınca düzeliyor. Bu sorun neden meydana geliyor? Bıktım artık. Yardımcı olun bana lütfen. İşlemci yerine tam oturmuş. Termal macun MX 4, kaliteli. Yani sebebi ne olabilir? Fanı fazla sıkmadım. İşlemcimden mi kaynaklı? Sorun nedir yani?
(ASUS PHOENIX AMD RADEON RX550 4,00 GB)
(AMD Phenom II X4 965 CPU Processor Quad-Core 3.4 GHz)
(8,00 GB RAM) (500 W PSU RAMPAGE)
Son düzenleyen: Moderatör: