Bilgisayar boştayken aniden donuyor

Rude Player

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sevgili arkadaşlar. Ben bundan yaklaşık bir ay önce sistemimi topladım. Hiçbir parçada sıkıntı yoktu. İşlemcim, ekran kartım, RAM'lerim falan hepsi aşağıda yazıyor.

Sonrasında bilgisayarım aniden donmaları başladı. Donup tekrar normale dönmüyor. Donuyor ve ben reset atana kadar öyle kalıyor. Bir dahaki başlatmamda sinyal yok diyor. İşlemcinin fanını çıkarıp takınca düzeliyor. Bu sorun neden meydana geliyor? Bıktım artık. Yardımcı olun bana lütfen. İşlemci yerine tam oturmuş. Termal macun MX 4, kaliteli. Yani sebebi ne olabilir? Fanı fazla sıkmadım. İşlemcimden mi kaynaklı? Sorun nedir yani?

(ASUS PHOENIX AMD RADEON RX550 4,00 GB)
(AMD Phenom II X4 965 CPU Processor Quad-Core 3.4 GHz)
(8,00 GB RAM) (500 W PSU RAMPAGE)

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciden yapmaz. diye düşünüyorum . GPU veya genel olarak VGA kartında veya sabit diskinde kararsızlık veya arıza söz konusu olabilir. Tavsiyem ilk olarak grafik kartını denemen, ikinci olarak sabit diski. Kolay gelsin...

İşlemciden yapmaz. Diye düşünüyorum. GPU veya genel olarak VGA kartında veya sabit diskinde kararsızlık veya arıza söz konusu olabilir. Tavsiyem ilk olarak grafik kartını denemen, ikinci olarak sabit diski. Kolay gelsin...

GTA 5 sildim harddisk'te bir alan açıldı bilgisayarım hızlandı ve şu an kapanma sorunu görünmüyor diski fazla doldurunca bu hatayı verir mi?
GTA 5 sildim harddisk'te bir alan açıldı bilgisayarım hızlandı ve şu an kapanma sorunu görünmüyor diski fazla doldurunca bu hatayı verir mi?
Kararsızlık ne demek o konuda aydınlatır mısınız?

GTA 5 sildim hard Disk'te bir alan açıldı bilgisayarım hızlandı ve şu an kapanma sorunu görünmüyor diski fazla doldurunca bu hatayı verir mi?

Kararsızlık ne demek o konuda aydınlatır mısınız?

Hocam aradan kaç yıl geçmiş hala bu hesapda misiniz bilmem ama sorunun çözümü nedir 😃

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı