Bilgisayar boştayken fare imleci dönüyor

• Konuyu başlatan reis60
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.951

reis60

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptopumda fare imleci fazla PC'yi zorlamadığım halde belirli aralıklarla dönüyor. Uygulama çalıştırıyormuş gibi ben de hemen görev yöneticisine giriyorum çalışan uygulama yok gösteriyor. Bilgisayarıma virüs girmiş olabilir mi? Bu hatayı çözemedim. Format atmak işe yarar mı? Değerli fikirlerinizi ve çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Görev yöneticisinin ayrıntılar kısmını bir ekran görüntüsü atabilir misin? Windows Update güncelleştirme yaparken de bazen bu durum oluşabiliyor. Microsoft Store yine aynı şekilde.

Görev yöneticisinin ayrıntılar kısmını bir ekran görüntüsü atabilir misin? Windows Update güncelleştirme yaparken de bazen bu durum oluşabiliyor. Microsoft Store yine aynı şekilde.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    104 KB · Görüntüleme: 105
  • 2.PNG
    90,8 KB · Görüntüleme: 79
  • 3.PNG
    81,2 KB · Görüntüleme: 68
  • 4.PNG
    96 KB · Görüntüleme: 76
  • 5.PNG
    91,3 KB · Görüntüleme: 61
  • 6.PNG
    94,5 KB · Görüntüleme: 77
  • 7.PNG
    100,6 KB · Görüntüleme: 81
  • 8.PNG
    80,1 KB · Görüntüleme: 106
Windows Update ve Microsoft Store'deki bütün güncellemeleri yapın. Görev yöneticisindeki Office ClickToRun uygulamasını kapatabilirsiniz. Ayrıca Lenovo'nun kullanmadığınız gereksiz uygulamalarını kapatın. Hiçbiri olmazsa da büyük ihtimalle Hotkey yüzünden oluyordur. Yüksek RAM kullanımı gibi sorunlarınız yoksa bir zararı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…