H Hasan ankut Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 49 16 Ekim 2020 #1 Bilgisayar çalışırken ekran kartının üstündeki plakaya hafifçe dokunmak soruna yol açar mı?
T tommyangelo123 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 851 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #2 Niye dokunuyorsun ki? Artı 0 Eksi
michealdoge Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 9 Yer Müzik arıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #3 hiko_baba dedi: Niye dokunuyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Niye dokunmuyorsun ki? Artı 0 Eksi
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 16 Ekim 2020 #4 Hasan ankut dedi: Bilgisayar çalışırken ekran kartının üstündeki plakaya hafifçe dokunmak soruna yol açar mı? Genişletmek için tıkla... Ben elimi bile ısıtıyorum ama sorun olmaz lehimlere dokunmadığımız sürece. Artı 0 Eksi
Hasan ankut dedi: Bilgisayar çalışırken ekran kartının üstündeki plakaya hafifçe dokunmak soruna yol açar mı? Genişletmek için tıkla... Ben elimi bile ısıtıyorum ama sorun olmaz lehimlere dokunmadığımız sürece.
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 16 Ekim 2020 #5 Hasan ankut dedi: Bilgisayar çalışırken ekran kartının üstündeki plakaya hafifçe dokunmak soruna yol açar mı? Genişletmek için tıkla... Fana ya da devrelere dokunmadığınız sürece bir şey olmaz ki ne olacak. Artı 0 Eksi
Hasan ankut dedi: Bilgisayar çalışırken ekran kartının üstündeki plakaya hafifçe dokunmak soruna yol açar mı? Genişletmek için tıkla... Fana ya da devrelere dokunmadığınız sürece bir şey olmaz ki ne olacak.
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 16 Ekim 2020 #6 Asıl sorulması gereken soru; neden dokunuyorsun ki? Artı 0 Eksi
BYY60 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI KATANA 15 B13VGK-1874XTR Intel Core i7 13620H DDR V 16GB (8GB*2, 5200MHz) NVMe WD PC SN560 1TB NVIDIA GeForce RTX 4070 Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #7 Hasan ankut dedi: Bilgisayar çalışırken ekran kartının üstündeki plakaya hafifçe dokunmak soruna yol açar mı? Genişletmek için tıkla... fan veya lehimlere dokunmadığın sürece hiçbir problem olmaz ben kışın elimi ısıtıyordum eski bilgisayarımda Artı 0 Eksi
Hasan ankut dedi: Bilgisayar çalışırken ekran kartının üstündeki plakaya hafifçe dokunmak soruna yol açar mı? Genişletmek için tıkla... fan veya lehimlere dokunmadığın sürece hiçbir problem olmaz ben kışın elimi ısıtıyordum eski bilgisayarımda
KS KS H Hasan ankut Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 49 16 Ekim 2020 #8 hiko_baba dedi: Niye dokunuyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Hoşuma gidiyor. BYY60 dedi: fan veya lehimlere dokunmadığın sürece hiçbir problem olmaz ben kışın elimi ısıtıyordum eski bilgisayarımda Genişletmek için tıkla... teşekkürler. Artı 0 Eksi
hiko_baba dedi: Niye dokunuyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Hoşuma gidiyor. BYY60 dedi: fan veya lehimlere dokunmadığın sürece hiçbir problem olmaz ben kışın elimi ısıtıyordum eski bilgisayarımda Genişletmek için tıkla... teşekkürler.
Bilmemkim Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #9 BYY60 dedi: Fan veya lehimlere dokunmadığın sürece hiçbir problem olmaz ben kışın elimi ısıtıyordum eski bilgisayarımda Genişletmek için tıkla... Varya bir de onda kestane pişiricen tadından yenmez Artı 0 Eksi
BYY60 dedi: Fan veya lehimlere dokunmadığın sürece hiçbir problem olmaz ben kışın elimi ısıtıyordum eski bilgisayarımda Genişletmek için tıkla... Varya bir de onda kestane pişiricen tadından yenmez
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.862 Makaleler 6 Çözümler 137 16 Ekim 2020 #10 PCB'ye v bileşenlere doğrudan dokunmayın. Arkadaki plaka ve fan bloğuna dokunmak mantıken bir sorun çıkarmaz. Yine de dokunmayın. En gereksiz hareketlerden biri olabilir. Artı 0 Eksi
PCB'ye v bileşenlere doğrudan dokunmayın. Arkadaki plaka ve fan bloğuna dokunmak mantıken bir sorun çıkarmaz. Yine de dokunmayın. En gereksiz hareketlerden biri olabilir.