Bilgisayar Çalışırken HDMI Kablosunu Sökmek

Makaleler
3
Daha fazla  
Merhabalar, sorumu kısaca şöyle anlatayım. Monitörüm bilgisayara HDMI ile bağlı. Bilgisayar çalışıyorken örnek veriyorum indirme yaparken ben bu sırada PS4'ü monitörüme takıp oyun oynamak istiyorum. Bilgisayar çalışırken HDMI kabloyu söküp takma işleminin herhangi bir zararı olur mu?

Merhabalar, sorumu kısaca şöyle anlatayım. Monitörüm bilgisayara HDMI ile bağlı. Bilgisayar çalışıyorken örnek veriyorum indirme yaparken ben bu sırada PS4'ü monitörüme takıp oyun oynamak istiyorum. Bilgisayar çalışırken HDMI kabloyu söküp takma işleminin herhangi bir zararı olur mu?

Sürekli olarak Laptop ve PC arası geçiş sağlıyorum. Herhangi bir sorun olmuyor.

Monitörünüzde tek giriş mi var? Eğer iki giriş varsa ikisini de aynanda takarsınız böylece gönlünüz rahat eder. Büyük ihtimal "Aklımıza gelmedi mi sanıyorsun." diyebilirsiniz ama belki unutmuşsunuzdur diye söylemek istedim.

Hiçbir sorun teşkil etmez. HDMI, DP, DVI, VGA... Hepsini sökebilirsiniz cihaz çalışırken. Sadece video kaydı varsa durabilir, ShadowPlay gibi yazılımlar.
Çok sağ olun rahatlatıcı bir cevap oldu. Ekran kartı vs. zarar görür mü diye düşünüyordum.
Monitörünüzde tek giriş mi var? Eğer iki giriş varsa ikisini de aynanda takarsınız böylece gönlünüz rahat eder. Büyük ihtimal "Aklımıza gelmedi mi sanıyorsun." diyebilirsiniz ama belki unutmuşsunuzdur diye söylemek istedim.
Maalesef tek HDMI girişli. Alırken PS4 almak gibi bir düşüncem yoktu. PC'de kullanıcam yeter demiştim. Sonrada PS4 aldığımda biraz pişman olmadım değil fakat memnunum. Teşekkür ederim cevap için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı