Çözüldü Bilgisayar çalışıyor ama görüntü, klavye ve mouse ışığı gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Bilgisayar açık fanlar dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor mouse ve klavye ışığıda gelmiyor, sadece kulaklığın ışığı geliyor.
ASUS Prime B450M K AM4 DDR4 anakart.
Corsair 8 GB RAM 1 adet.
Ryzen 3 işlemci serisini bilmiyorum.
HDMI ve aksesuarlarımda bir sorun yok, mouse klavye monitör HDMI vesaire BIOS pilini çıkarıp taktım olmadı. RAM'i 3 4 kere taktım olmadı. İşlemci ve ekran kartında bir sorun olacağını sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sizin kadar detay girmem cok fazla dün ilk defa RAM'leri söküp tekrar taktım pahalı parcalar insan tedirgin oluyor.

Merhaba. Rica etsem bana yardımcı olur musunuz? Dün akiam pcyi kapatıp yattım. Sabah açtım, arka egzos fanından acayip ses geliyordu. Ben de diğer parçalara zarar verir endişesiyle hemen power tuşuna basılı tutup kapadım. Sonra birkaç kez daha açıp aynı sesi alınca aynı yöntemle kapadım. Sonra da; üstteki iki fanın yerine sıvı soğutucu fanları taktırdığım için yedeüe düşen 2 fandan birisini, ses yapan fanla değiştim. Monitör uzakta olduğu için o an monitöre bağlamadan sadece kasaya elektrik gelip gelmediğini, fanın sessiz çalışıp çalışmadığını kontrol ettim; herşey normal gibiydi. Sonra da kasayı yerine yerleştirip dışarı çıktım. Akşam eve geldiğimde tekrar pcye geçeyim dedim ama bir de ne göreyim; pc güç tuşuyla açılıyor, fanlara elektrik gidiyor, bazı usb noktalarına taktığım aygıtlar çalışıyor ama klavye, mouse, kimlik kartı okuyucusu çalışmıyor ve ekrana görüntü gelmiyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Tamir ettirebilecek param da yok. Daha önce sıfır cihaz olmasına rağmen MSI marka anakartım 2 kez arızalanmış ve serviste ücretsiz tamir görmüştü. Şu an garantisi de bitti. Yalnız daha önceyle arada şu fark var: O iki arızada kasaya hiç güö gelmiyordu. Şimdi fanlara ve bazı arka usb noktalarına güç gidiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…