F fenaluk061 Kilopat Katılım 17 Ekim 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #1 Yeni bilgisayar kurulumu yaptım. Kasayı ilk açtığımda fanlar dönüyor monitör, mouse ve klavye ışıkları yanmıyor. 3-5 saniye sonra kasa kendiliğinden kapanıp tekrar açılıyor ve düzeliyor. Neden kaynaklı olabilir?
Yeni bilgisayar kurulumu yaptım. Kasayı ilk açtığımda fanlar dönüyor monitör, mouse ve klavye ışıkları yanmıyor. 3-5 saniye sonra kasa kendiliğinden kapanıp tekrar açılıyor ve düzeliyor. Neden kaynaklı olabilir?
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 2 Mart 2024 #2 BIOS ayarlarını fabrika ayarlarına çevirmeyi deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS F fenaluk061 Kilopat Katılım 17 Ekim 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #3 Dessa dedi: BIOS ayarlarını fabrika ayarlarına çevirmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Fabrika ayarına çevirdim, yeni güncelleme yaptım bir değişiklik olmadı. Artı 0 Eksi
Dessa dedi: BIOS ayarlarını fabrika ayarlarına çevirmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Fabrika ayarına çevirdim, yeni güncelleme yaptım bir değişiklik olmadı.