Çözüldü Bilgisayar çalışıyor ama monitor "no signal" gösteriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ridas1337

Centipat
Yer
Bakü, Azerbaycan
Daha fazla  
RAM
Adata XPG Z1 2x16 GB 3600 mhz CL16 RAM
SSD veya HDD modeli
Kingspec NX-512gb
Ekran kartı
Msi RTX 3080 10GB gaming Z trio
Anakart
MSI MPG X570 Gaming plus
İşlemci
Ryzen 7 5800x
Merhaba, başlıktan da gördüğünüz gibi bilgisayar çalışıyor ama görüntü gelmiyor. Black screen hatası değil, monitör "no signal" hatası veriyor. Başka monitörde de denedim yine "no signal" hatası verdi. 2 kez daha önce yaşamıştım ama RAM'leri ve ekran kartını temizleyip tekrar takarak çözmüştüm. Yukarı yön tuşuna basarak şifremi giriyorum ve alt+F4 yapınca PC kapanıyor yani PC çalışıyor demektir.

Yakın zamanda temiz Windows 11 kurulumu yapmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam yakın zamanda sıvı soğutma çıkartıldı mı?

Hayır 1 yıldır çıkarmıyorum temizlemiyorum bile.

Arkadaşlar, dünya üzerindeki tüm çözümleri denedim yine olmadı. Son çareyi tüm PC'yi her yerini temizleyip sıfırdan yeniden toplamakta buldum ve şaşırtıcı bir şekilde çalıştı. Eğer siz de her yolu denediyseniz olmadıysa bunu deneyebilirsiniz. En azından servis parası cebimde kaldı.
Ramlerin hepsini çıkar sonra birini tak bir yere bilgisayarı çalıştır, görüntü gelmezse diğer slota tak ilk taktığın rami bir de öyle dene, görüntü gelecek mi?

Ekran kartının bütün DP-HDMİ portlarini denedin mi?

Eğer denediysen tanıdık birinde ekran kartı varsa kendi sistemine tak görüntü alabilecek misin veya kendi ekran kartını başka sisteme takıp dene. Her seyi deneyip problem bulamadiysan geriye bu kalıyor gibi.

Tek ram ile çalıştırmayı deniyin.Tek rami faklı slotlarda deneyin. Sonucu bekliyorum.
Az önceki arkadaş da aynısını önerdi tek ramı tüm slotlarda denedim olmadı.

Hayır 2 DP ve 1 HDMI portunu denedim sadece 1 portu denemedim ondan olacağını sanmıyorum ama yine de deniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…