locaste Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #1 Sorunum budur bazen sönüyor ama oyun açınca falan kırımızı ışık yanıyor ve ani droplar yaşıyorum.
R recep50 Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.265 Çözümler 13 13 Mayıs 2024 #2 Soğutucuyu gevşet bazen yapar. Artı 0 Eksi
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 13 Mayıs 2024 #3 Sistemi belirt. Artı 0 Eksi
KS KS locaste Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #4 recep50 dedi: Soğutucuyu gevşet bazen yapar. Genişletmek için tıkla... Termal macun değiştirme denemesinde bulunmuştum soğutucuyu çıkaramadım vazgeçtim eve gidince tam oturmtaya çalışıcm. armas dedi: Sistemi belirt. Genişletmek için tıkla... GTX 1080 (ASUS) Intel i7700 var. Artı 0 Eksi
recep50 dedi: Soğutucuyu gevşet bazen yapar. Genişletmek için tıkla... Termal macun değiştirme denemesinde bulunmuştum soğutucuyu çıkaramadım vazgeçtim eve gidince tam oturmtaya çalışıcm. armas dedi: Sistemi belirt. Genişletmek için tıkla... GTX 1080 (ASUS) Intel i7700 var.
R recep50 Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.265 Çözümler 13 13 Mayıs 2024 #5 locaste dedi: Termal macun değiştirme denemesinde bulunmuştum soğutucuyu çıkaramadım vazgeçtim eve gidince tam oturmtaya çalışıcm. GTX 1080 (ASUS) Intel i7700 var. Genişletmek için tıkla... O yüzden veriyiodur ya gevşek ya sıkı. Artı 0 Eksi
locaste dedi: Termal macun değiştirme denemesinde bulunmuştum soğutucuyu çıkaramadım vazgeçtim eve gidince tam oturmtaya çalışıcm. GTX 1080 (ASUS) Intel i7700 var. Genişletmek için tıkla... O yüzden veriyiodur ya gevşek ya sıkı.
KS KS locaste Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #6 recep50 dedi: O yüzden veriyiodur ya gevşek ya sıkı. Genişletmek için tıkla... Çıkmıyor ki öyle bir seyki konularimda var bakıp yardımcı olursanız sevinirim. Artı 0 Eksi
recep50 dedi: O yüzden veriyiodur ya gevşek ya sıkı. Genişletmek için tıkla... Çıkmıyor ki öyle bir seyki konularimda var bakıp yardımcı olursanız sevinirim.
R recep50 Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.265 Çözümler 13 13 Mayıs 2024 #7 locaste dedi: Çıkmıyor ki öyle bir seyki konularimda var bakıp yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 2194505 Genişletmek için tıkla... Tam belli degil mandallı mi yoksa stok fan gibi vidalı mi? Artı 0 Eksi
locaste dedi: Çıkmıyor ki öyle bir seyki konularimda var bakıp yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 2194505 Genişletmek için tıkla... Tam belli degil mandallı mi yoksa stok fan gibi vidalı mi?
KS KS locaste Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #8 recep50 dedi: Tam belli degil mandallı mi yoksa stok fan gibi vidalı mi? Genişletmek için tıkla... Mandallı solda bir adet var sagdada var ama o bastirilabilir değil ve beceremedim çıkmıyor bu fan. locaste dedi: Mandallı solda bir adet var sagdada var ama o bastirilabilir değil ve beceremedim çıkmıyor bu fan. Genişletmek için tıkla... recep50 dedi: Tam belli degil mandallı mi yoksa stok fan gibi vidalı mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar artık açılmıyor denemeden sonra fanlar açık boş boş dönüyor RGB'lerde var mouse klavyede ışık yok. Dosya Ekleri 20240513_174646.jpg 89,9 KB · Görüntüleme: 29 20240513_174658.jpg 88,2 KB · Görüntüleme: 32 Artı 0 Eksi
recep50 dedi: Tam belli degil mandallı mi yoksa stok fan gibi vidalı mi? Genişletmek için tıkla... Mandallı solda bir adet var sagdada var ama o bastirilabilir değil ve beceremedim çıkmıyor bu fan. locaste dedi: Mandallı solda bir adet var sagdada var ama o bastirilabilir değil ve beceremedim çıkmıyor bu fan. Genişletmek için tıkla... recep50 dedi: Tam belli degil mandallı mi yoksa stok fan gibi vidalı mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar artık açılmıyor denemeden sonra fanlar açık boş boş dönüyor RGB'lerde var mouse klavyede ışık yok.
rahatdur Femtopat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #9 RAM'leri ekran kartını güç adapter ne var ne yoksa kasa sök fişten çek 5 10 dk bekle sonra her şeyi düzgün bir şekilde tak çalışır Artı 0 Eksi
RAM'leri ekran kartını güç adapter ne var ne yoksa kasa sök fişten çek 5 10 dk bekle sonra her şeyi düzgün bir şekilde tak çalışır
KS KS locaste Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #10 rahatdur dedi: RAM'leri ekran kartını güç adapter ne var ne yoksa kasa sök fişten çek 5 10 dk bekle sonra her şeyi düzgün bir şekilde tak çalı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcı ya götürüp yeni işlemci ve anakart taktıracağım güncelleme bilgisayar açıldı ama kırmızı ışık yakıyor. Artı 0 Eksi
rahatdur dedi: RAM'leri ekran kartını güç adapter ne var ne yoksa kasa sök fişten çek 5 10 dk bekle sonra her şeyi düzgün bir şekilde tak çalı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcı ya götürüp yeni işlemci ve anakart taktıracağım güncelleme bilgisayar açıldı ama kırmızı ışık yakıyor.