L LittlePmp Hectopat Katılım 21 Ağustos 2018 Mesajlar 36 Çözümler 1 25 Mart 2020 #1 Merhaba toplama bilgisayarımı açınca bilgisayar çalışıyor ama herhangi bir şeye sinyal gitmiyor. Ne fareye ne monitör e sinyal gelmiyor. Eskiden de olurdu birkaç kez aç kapa yaptıktan sonra düzelirdi fakat şimdi hiç düzelmiyor. Ne yapmam lazım?
Merhaba toplama bilgisayarımı açınca bilgisayar çalışıyor ama herhangi bir şeye sinyal gitmiyor. Ne fareye ne monitör e sinyal gelmiyor. Eskiden de olurdu birkaç kez aç kapa yaptıktan sonra düzelirdi fakat şimdi hiç düzelmiyor. Ne yapmam lazım?
KS KS L LittlePmp Hectopat Katılım 21 Ağustos 2018 Mesajlar 36 Çözümler 1 25 Mart 2020 #11 Burak Tıran dedi: Hocam merhaba topladığın sistemin anakartına mı takıyorsun monitör kablosunu yoksa ekran kartına mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı Şu an düzeldi 5-6 kez açıp kapadım açıldı Windows'da geldi. Bundan sonra tekrarlarsa ne yapayım? Artı 0 Eksi
Burak Tıran dedi: Hocam merhaba topladığın sistemin anakartına mı takıyorsun monitör kablosunu yoksa ekran kartına mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı Şu an düzeldi 5-6 kez açıp kapadım açıldı Windows'da geldi. Bundan sonra tekrarlarsa ne yapayım?
alperbaskan15 Centipat Katılım 4 Mart 2020 Mesajlar 37 25 Mart 2020 #12 Windowsu görmüyor derken? LittlePmp dedi: RAM'i çıkarıp sarı kısımlarını sildim açıldı fakat şimdi de Windows'u görmüyor Genişletmek için tıkla... LittlePmp dedi: Ekran kartı Şu an düzeldi 5-6 kez açıp kapadım açıldı Windows'da geldi. Bundan sonra tekrarlarsa ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi ramleri silip açılmasına sevindim. Aynı sorum yaklaşık 1 aydır bende de var fakat ben kendime çözüm bulamadım sana çözüm olmama sevindim Artı 0 Eksi
Windowsu görmüyor derken? LittlePmp dedi: RAM'i çıkarıp sarı kısımlarını sildim açıldı fakat şimdi de Windows'u görmüyor Genişletmek için tıkla... LittlePmp dedi: Ekran kartı Şu an düzeldi 5-6 kez açıp kapadım açıldı Windows'da geldi. Bundan sonra tekrarlarsa ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi ramleri silip açılmasına sevindim. Aynı sorum yaklaşık 1 aydır bende de var fakat ben kendime çözüm bulamadım sana çözüm olmama sevindim