Çözüldü Bilgisayar Casper yazısında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alcatraz JR

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus ROG STRIX SCAR 15 RTX 3080
Bilgisayar bu şekilde kalıyor, açılmıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20200820_023209.jpg
    IMG_20200820_023209.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 223
Çözüm
BIOS'u default ayarlara çekip güvenli modda bilgisayarı açmayı deneyin bir bakalım. Bir de Boot sırasına girip işletim sisteminizin kurulu olduğu depolama biriminden mi Boot ediyor bakalım.
Bu nasıl bir üslup? Bu nasıl bir yardım şekli? Türkçeyi katletmesini geçtim bir de anlatamam diyor. Direkt temiz kurulum yap demeyi biz de biliyoruz da sorunun tam kaynağını öğrenip ona uygun bir çözüm yolu buluyoruz.

Eminim ki yazım denetimini kullanıyorsun, ben de istesem kullanırım ama gerek duymuyorum anlayan anlıyor senin eleştirin bir şeyi değiştirmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazım denetimi sadece büyük harf ve cümlenin sonuna nokta koymak için var o da sorunsuz çalışmıyor, şu foruma kayıt olmadan önce forumun kurallarını okumanızı tavsiye ediyorum, Türkçe kurallarına bu forumda uymak zorundasınız. Ayrıca üslubunuz ve Türkçe kurallarını katletmenizi bir kenara bırakırsam öyle bir yardım şekli de yok yani, biz köşe başında ki bilgisayar bakkalları gibi her soruna format at düzelir kafasında değiliz, o kafada olsak bu forum bu zamana kadar da gelemezdi zaten. Ayrıca bilgisayarcıya para verip format diski vesaire almasına gerek yok çünkü her şeyin burada bir çözümü ve rehberi var. Sizin gibilerin aksine kaliteli hizmet vermeye çalışıyoruz. Şimdi sen kimsin diyecek olursan bana kısaca kendim tanıtayım dostum, ODTÜ bilgisayar mühendisliğini 3 üzeri ortalama ile bitirmiş, MIT'de yüksek lisansını tamamlamış şu an yurt dışında bir şirkette çalışan birisiyim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı