Mert486 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #1 RAM 4 GB SSD veya HDD modeli Samsung HHD 160 GB Ekran kartı Nvidia GeForce 9800 GT İşlemci Intel Core 2 Quad Merhaba. Bilgisayarım chkdsk'den sonra her başlatmaya çalıştığımda hep mavi ekran veriyor. Başlangıç onarmayı denedim, güvenli modda başlatmayı denedim ve sistem geri yüklemeyi bile denedim ama yine de aynı hatayı verdi. Ne yapmalıyım?
Merhaba. Bilgisayarım chkdsk'den sonra her başlatmaya çalıştığımda hep mavi ekran veriyor. Başlangıç onarmayı denedim, güvenli modda başlatmayı denedim ve sistem geri yüklemeyi bile denedim ama yine de aynı hatayı verdi. Ne yapmalıyım?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.437 Makaleler 6 Çözümler 569 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 27 Nisan 2025 #2 @Mert486 HDD sorunlu olabilir. RAM sorunu da olabilir. RAM'i söküp bakır kısımlarını bir silgi ile silin. Artı 0 Eksi
@Mert486 HDD sorunlu olabilir. RAM sorunu da olabilir. RAM'i söküp bakır kısımlarını bir silgi ile silin.
KS KS Mert486 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #3 turko35408 dedi: @Mert486 HDD sorunlu olabilir. RAM sorunu da olabilir. RAM'i söküp bakır kısımlarını bir silgi ile silin. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimalle HDD sorunlu olabilir çünkü benim diğer diskimde windows 7 var ve sorunsuz bir şekilde açılıyor. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: @Mert486 HDD sorunlu olabilir. RAM sorunu da olabilir. RAM'i söküp bakır kısımlarını bir silgi ile silin. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimalle HDD sorunlu olabilir çünkü benim diğer diskimde windows 7 var ve sorunsuz bir şekilde açılıyor.