Bilgisayar cızırdadı ve yeniden başladı

sucuklu baklava

Hectopat
Katılım
1 Ağustos 2020
Mesajlar
426
Yer
Uganda
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar, bu olay daha demin oldu. Valorant oynuyorum ve birden Alt Tab attım. Normalde böyle bir şey olmazdı, sonra birden cızırtı sesleri geldi ve PC dondu. Daha sonra ise yeniden başlattı kendisini. Sizce normal mi bu şey? Ciddi bir sorun yok, değil mi? Durduk yere olması beni biraz şaşırttı.
 
Endişe edecek bir şey yok sistem bir anlığına kararsızlığa düşmüş o kadar kendini zaten otomatik olarak yeniden başlatmış bu demek ki Windows hala çökmemiş ve açıldıysa sorun yok.
 
Cızırdadığı sırada ekranda garip şekiller, bozulma vs. oldu mu?
Biraz konuyu hortlatmış olacağım ama aynen dediğiniz gibi oluyor bende herhangi bir işlem sırasında yada genellikle oyunlarda sesler cızırtı yapmaya başlayıp ekran görüntüsü bozulup birkaç saniye sonra makina kendini resetliyor yada direk mavi ekran veriyor, sürücüleri güncel tutarım driver booster ilede kontrol ettim düzelmedi 2 defa format attım yine değişen birşey yok sanırım donanımsal diye düşünüyorum ama çokta bilgim yok açıkcası ne yapmamı önerirsiniz.
Dipnot pc'yi yeni topladım ve çok az kullandım 5 aylık makine, total kullanım süresi 100-150 saat civarındadır ilk başlarda böyle bir problem yoktu yakın zamanda oluştu.
 

Geri
Yukarı