Bilgisayar cızırdayıp kapandı

alperkrt17

Hectopat
YouTube'den video izlerken bir anlık dondu 1-2 saniye sonra "dızzzzzzzzzzzzzzz" diye mekanik bir ses geldi. Daha sonra monitörde sinyal yok yazısını aldım. Sonra hiçbir şey olmayınca kasayı düğmesinden basılı tutarak kapattım. Az önce bilgisayarı açtım ve şu anda bir sıkıntı yok. Sorun sizce nedir? Korkmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
OCCT ile power ve 3D testi yapın. Sağlam ve stabil bir sistemi olan tanıdığınız varsa, onun ekran kartı ile deneyin. Şüphe ettiğim ekran kartı.
Değil

İşlemcin ısınmış iyi bir soğutma yapmaya çalış bu birkaç defa daha olursa işlemci çöp olur mavi ekran almaya başlarsın sürekli.
Başka nereden gelebilir ki Bios pili? ヾ( ̄▽ ̄) Bye~Bye~

Yine donup kapanırsa sorun burada kim oluyor?
Kesin birşey söylemek pek mümkün değil söylediğim gibi bu hataya sebep olan birden fazla durum var deneme yanılma yolu ile öğreneceğiz. Sisteminize öncelikle stress testi yapın ve sıcaklık değerlerini atın. Sonra Bad sector testine geçeriz.

5 dakikalık GPU ve CPU testlerini yaptım bir sorun çıkmadı. Ne yapayım şimdi?

Dosya Ekleri

• 20200422-011815-GPU3D.png
    46,4 KB · Görüntüleme: 69
  • cpu.PNG
    68,6 KB · Görüntüleme: 69
20 dk da patlayacağını sanmıyorum. Sistemin düzgün çalıştığını görmemiz için en azından 20 dk olucak şekilde test etmenizi öneririm. Ek olarak HD Tune PRO ile disklerinizi kontrol ediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…