Bilgisayar cızırdayıp kapandı

alperkrt17

Hectopat
YouTube'den video izlerken bir anlık dondu 1-2 saniye sonra "dızzzzzzzzzzzzzzz" diye mekanik bir ses geldi. Daha sonra monitörde sinyal yok yazısını aldım. Sonra hiçbir şey olmayınca kasayı düğmesinden basılı tutarak kapattım. Az önce bilgisayarı açtım ve şu anda bir sıkıntı yok. Sorun sizce nedir? Korkmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios atıktan sonra format attıysan eğer çözülmediyse büyük ihtimalle ekran kartın rx580 armor ise sıkıntılı bir seri direk servispoint yetkili servisi gönder sana bir kod verecekler ücretsiz bir şekilde gönderirsin.

Hocam sorun çok sık başıma gelmiyor, bu konuyu açtıktan sonra bir kere bile kapanmadı çok nadir. Bence ben böyle devam edeyim oynamaya, minidump oluşturmayı açtım zaten. Herhangi bir sorun olup yine kapanırsa burayı güncellerim minidump ile beraber, sorunun kaynağı kesin çıkar o zaman değil mi? Değerli yorumun için teşekkürler.

@Rüzgar cifci Hocam itopyadan v4 sistem olarak almıştım garanti ayrıca gelmedi ama bende elektronik makbuz var. Bu garanti yerine geçiyor mu? Yani onlara mı götürmem lazım garanti için ekran kartını?

Ben zaten İtopya çalışıyorum eğer bütün sistemi bizden aldıysan gönder hepsini genel kontrol yapılır ve sana bilgi verilir ürünü ne zaman aldın bir de önemli. İsterse sana mail vereyim bana fatura ya da ifsaliyi gönder fotosunu bakayım sana bilgisini verir arkadaşlar.

Olur hocam makbuzu yollayayım size e-posta verebilirseniz. Ürünü geçen yaz tatilinde aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…