Bilgisayar CoD: Warzone'ye girdikten sonra yeniden başlıyor

Normalize

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Steam üzerinden CoD Warzone indirdim. Oyuna girmek isteyince direkt oyunu açmadan PC yeniden başlıyor. Çözümü hakkında bir bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Ben buradan yaptım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ayarların aynısını yaptım. Şimdi PC-ye restart atmıyor ama oyunda başlamıyor. Steam üzerinden play yapınca button Stop olarak gözüküyor (yaklaşık olarak 10 saniye), daha sonra yeniden Play oluyor

Arkadaşın ayarlar dediği bu videodaki şeyler, sadece değerleri göstermek için değil miydi? Restart atmamasına ne gibi bir faydası oldu acaba?

Belki sıcaklıklar yükseldiği için sistem kendini korumaya vesaire alıyordur diye düşünüydüm.
Ben seni anladım da arkadaşın sadece msi afterburner indirip restarttan kurtulmasının nasıl olduğunu anlamadım, ben de arkadaşıma indirtip deneyeceğim sıcaklık kontrolü de yapacağım her ne kadar sorunun bundan kaynaklı olduğunu düşünmesem de.

Ben seni anladım da arkadaşın sadece MSI Afterburner indirip restarttan kurtulmasının nasıl olduğunu anlamadım, ben de arkadaşıma indirtip deneyeceğim sıcaklık kontrolü de yapacağım her ne kadar sorunun bundan kaynaklı olduğunu düşünmesem de.

Aynen hocam bana da çok garip geldi. Yine de restart olacağını düşünüyordum ama bu sefer hiçbir tepki olmadı.

Bir de Afterburner silip deneyin bakalım ben de şaşırdım.

Afterburner'den kaynaklı bir şey değilmiş hocam yine de aynı şey oldu

Steam üzerinden oyunun sayfasına gidip Properties -> Local Files -> Verify integrity of Game files yaptım. Şimdi yeniden restart atıyor sisteme. Afterburner yeniden kurdum test etmek için ama Afterburner çalışmaya başlamadan restart oluyor direk.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı