Merhaba. Steam üzerinden CoD Warzone indirdim. Oyuna girmek isteyince direkt oyunu açmadan PC yeniden başlıyor. Çözümü hakkında bir bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
Hocam ayarların aynısını yaptım. Şimdi PC-ye restart atmıyor ama oyunda başlamıyor. Steam üzerinden play yapınca button Stop olarak gözüküyor (yaklaşık olarak 10 saniye), daha sonra yeniden Play oluyor
Ben seni anladım da arkadaşın sadece msi afterburner indirip restarttan kurtulmasının nasıl olduğunu anlamadım, ben de arkadaşıma indirtip deneyeceğim sıcaklık kontrolü de yapacağım her ne kadar sorunun bundan kaynaklı olduğunu düşünmesem de.
Ben seni anladım da arkadaşın sadece MSI Afterburner indirip restarttan kurtulmasının nasıl olduğunu anlamadım, ben de arkadaşıma indirtip deneyeceğim sıcaklık kontrolü de yapacağım her ne kadar sorunun bundan kaynaklı olduğunu düşünmesem de.
Afterburner'den kaynaklı bir şey değilmiş hocam yine de aynı şey oldu
Steam üzerinden oyunun sayfasına gidip Properties -> Local Files -> Verify integrity of Game files yaptım. Şimdi yeniden restart atıyor sisteme. Afterburner yeniden kurdum test etmek için ama Afterburner çalışmaya başlamadan restart oluyor direk.