Bilgisayar çok internet çekiyor

Reckionn

Hectopat
Daha fazla  
Evde 2 bilgisayar var. Ailem dizi izlerken içeri gelip indirme mi yapıyorsunuz diye soruyor. Test yaptık, bilgisayarlardan biri sadece Steam'e girerken ve Steam'deyken bile diziyi fena kastırıyor. Diğer bilgisayarda Steam Discord ve FiveM'den hesap değiştirip Opera'dan Gmail Hotmail'i açıyorum ve buna rağmen onun kadar bile kastırmıyor. Sorun nedir buradaki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba "çok fazla internet harcıyor." dediğiniz bilgisayarın arka plan uygulamalarını kontrol ettiniz mi?

Merhaba "çok fazla internet harcıyor." dediğiniz bilgisayarın arka plan uygulamalarını kontrol ettiniz mi?
Denedim. Görev yöneticisine girdim açık uygulamalara baktım ama İnterneti aman aman harcayacak bir uygulama göremedim.

Denedim. Görev yöneticisine girdim açık uygulamalara baktım ama İnterneti aman aman harcayacak bir uygulama göremedim.
Geç cevap için üzgünüm başka bir internete bağlamanız durumundada problem devam ediyor mu? internet kartında bir sıkıntı falan varmı?

Modem ayarlar arayüzünden adil dağıtım ayarını etkinleştirebilirsin. Tabi varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…