Bilgisayar çok ısınırsa kapanır mı yoksa yeniden mi başlar?

ImmorTalTurk16

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben bugün alien: İsolation oyununu oynarken birden bilgisayar kendini yeniden başlattı. Bilgisayar çok ısınırsa kendini yeniden başlatır mı? Yoksa oyun mu sıkıntılı? Bu durumu yaşayan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Bilgisayardan bilgisayara değişiyor diye hatırlıyorum, kimisinin ekranı gidiyor kasa fanları vs. çalışamaya devam ediyor, kimisi yeniden başlıyor, kimisi de kapanıyor. Oyunu oynarken sıcaklık değerlerinizi alıp paylaşır mısınız?

Genelde ekran kartı 75 derece işlemci 70 derecede çalışıyor.
Furmark ve OCCT testlerini 1 saat yaptığımda herhangi bir kapanma olmamıştı.

Kardeş öncelikle bende de aynısı olmuştu. FİFA 12 oynarken birden bire bilgisayar kendini yeniden başlatıyodu. Nedenine gelirsek ekran kartın oyunu kaldıramıyor ve ya sistem gereksinimlerin oyun için uygun değil. Burda kastettiğim şey RAM değil. Ekran kartının kalitesi. Amd Nvidia kullanıyorsan sorun yaşamazsın ama İntel türü bir ekran kartı kullanıyorsan en iyisini tercih etmelisin yoksa sistem kaldırmaz. Bir de oyundan değil de işletim sisteminin uygun olmamasından da kaynaklana bilir bunu da göz önünde bulundur

Sistemim imzamdaki sistem işletim sistemimde Windows 10 yani baktığımda sistemim alien:isolation oynamaya yetiyor.

Sistemim imzamdaki sistem işletim sistemimde Windows 10 yani baktığımda sistemim alien:isolation oynamaya yetiyor.
Burda kastım yetmesi değil sisteminizin gücü. Eğer 32 bit ise ondandır. Ama 64 bit ise durum değişir sistem dosyalarını program yardımıyla onarmalısınız.
Isınma konusuna gelirsek fanınızın dönme hızı da önemli zira oyun oynarken pc nin sıcaklığı 90-95 dereceleri görüyor. Ama bu değerleri aşarsa yeni fan alıp bir de öyle deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…