İşlemci çok ısınırsa ne olur?

• Konuyu başlatan Hasan Tanrıverdi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 6.770
H

Hasan Tanrıverdi

Ziyaretçi
Arkadaşlar, hep merak etmişimdir bilgisayarım çok ısınırsa ne olur? Örneğin fana bir şey takılıp durursa durumlar için ne gibi olaylar olur? İşlemcim Amd Ryzen5 1600, kasam çok kalabalık. Fan durursa ne olur diye merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatayı nasıl öğrenirim peki? orda ne yazdığını okumadım.
Mavi ekran verirken aşağıda durdurma kodu benzeri bir şey yazar. Hemen onun karşısında yazması gerek. Direk mavi ekran verip kapanıyor mu? Yoksa yüzde doluyor mu?

Yok mavi ekran verip gitti şu anda yapmıyor. O kodu nasıl öğreneceğim onu soruyorum.

O kod ile anlamak zor. Mavi ekrandan şikayetçiyseniz yeni konu açarak Minidump dosyalarını yükleyin.

C:\Windows\minidump klasöründe .DMP dosyaları oluşmuş mu? Kodu öğrenmek için BlueScreenView programını kullanabilirsiniz.
O program her zaman doğru gösteremez bununla bakabilirsin.

Hasan Tanrıverdi, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı