Bilgisayar çok kasmaya başladı

Atakanxxs

Hectopat
Daha fazla  
Tekrar merhabalar, sorunum şu: Ben bilgisayarı servise gönderdim fakat servisten geldiği zaman bilgisayar çok kasmaya başladı. Kasmadık oyunlar şimdi en az ayarlarda kasıyor. Servise şu problemlerden dolayı verdim. Batarya değişmesi ve klavye değişmesi. Bunlar yüzünden verdim bilgisayar geldi güzeldi yine kasıyordu ama dedim ki "ilk gündür geçer sonradan olmaz" dedim, ama tekrarlamaya devam etti ve hala devam ediyor. Sizce bunun nedeni nedir?

Tekrar merhabalar, sorunum şu: Ben bilgisayarı servise gönderdim fakat servisten geldiği zaman bilgisayar çok kasmaya başladı. Kasmadık oyunlar şimdi en az ayarlarda kasıyor. Servise şu problemlerden dolayı verdim. Batarya değişmesi ve klavye değişmesi. Bunlar yüzünden verdim bilgisayar geldi güzeldi yine kasıyordu ama dedim ki "ilk gündür geçer sonradan olmaz" dedim, ama tekrarlamaya devam etti ve hala devam ediyor. Sizce bunun nedeni nedir?
Yapılan sürücü güncellemeleri veya bakım başka aklıma gelmiyor.

Belki program vs yüklemiştir. Bu da yavaşlamaya sebep oldu. Donanımlar arası bir sıkıntı da olabilir. Sakın kafanızda servistir bir şey olmaz gibi bir güvence olmasın kaç cihazın bu şekilde çöp olduğunu bizzat gördüm. Kısaca format atıldı mı?

Belki program vs yüklemiştir. Bu da yavaşlamaya sebep oldu. Donanımlar arası bir sıkıntı da olabilir. Sakın kafanızda servistir bir şey olmaz gibi bir güvence olmasın kaç cihazın bu şekilde çöp olduğunu bizzat gördüm. Kısaca format atıldı mı?
Atıldı.
Şunu da eklemeden geçmeyeyim dostlar, bilgisayar öncesinden daha fazla ısınıyor.

Bu sebeple programlar yüklenmiş bu da yavaşlamaya sebep olmuş. Doğrusu yapacak tek şey ya tekrar format ya da tek tek yüklenenleri silmek en azından sıkıntı çıkaranları. Cihazınız markası hangisidir?
Şunu da eklemeden geçmeyeyim dostlar, bilgisayar öncesinden daha fazla ısınıyor.

Bunun sebebi arka planda çalışan programlar.

Yapılan sürücü güncellemeleri veya bakım başka aklıma gelmiyor.

Yorumun için teşekkürler, bütün sürücü güncellemeleri güncel durumda ve bilgisayarda oyun vs yok. Yani bakımlı. Depolama alanımda gayet boş.
Format sonrası kurmuş olduğu programlar ile alakalı olabilir veya HDD kullanıyorsan taşıma esnasında hasar görmüş olabilir.
SSD var bilgisayarda.

Bu sebeple programlar yüklenmiş bu da yavaşlamaya sebep olmuş. Doğrusu yapacak tek şey ya tekrar format ya da tek tek yüklenenleri silmek en azından sıkıntı çıkaranları. Cihazınız markası hangisidir?

Bunun sebebi arka planda çalışan programlar.
Sanırım bu da değil.
Oyun oynamayacaksanız çok daha sağlıklı böyle kalması.
Yok, oyun oynamıyorum zaten.
Bence gayet iyi depolama alanı.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    48,6 KB · Görüntüleme: 52
  • Ekran Alıntısı 2.PNG
    Ekran Alıntısı 2.PNG
    53,3 KB · Görüntüleme: 50
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı