Bilgisayar çok yavaş ve kendi kendine kapanıyor

• Konuyu başlatan Crabx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 372

Crabx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, son günlerde bilgisayarım çok yavaş ve kendi kendine kapanıyor. Google'a giriyorum kapanıyor, bir uygulamaya giriyorum 2-3 saat sonra kapanıyor ve oyuna girerken eskiden oyun 2 saniyede açılırken şu an 2 saati buluyor çok yavaş açılıyor yani. Eskiden böyle bir şey yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vüris vardır , yazılımda eksikler vardır , yeni güncelleme ile ram yetersizligi baslamıstır birçok ihtimal var . Donanım hakkında bilgi alabilir miyim ?

Temizletip termal macununu yenileybilirsin, gereksiz dosyaları silebilirsin (temp gibi yerlerdekini).bir ihtimal daha var, bir anda başladıysa ya bilgisayarına fiziksel bir hasar gelmiştir (ekran kartına vesaire) veya virüs bulaşmış olabilir. Format atarsanız belki geçebilir.

RAM'iniz kaçtı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kullanıyorum 8 GB RAM var ekran kartında hiçbir hasar yok (RX 460 2 GB) AMD Athlon X4 860k kullanıyorum termal macundan kaynaklı olabilir virüsde yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…