mehmethanottoman Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #12 Nereya düşürmüştünüz Furkanyldz11 dedi: Zamanında abimle kavga ederken kasayı düşürmüştük. Bir hafta sonra ekran kartı bozulmuştu. Belki etkisi sonraya ortaya çıkabilir Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hogwartscanavarı dedi: Dostum iyi misin? Sana zarar verdi mi? Kac yasindasin? Neden kizdi baban? Genişletmek için tıkla... 17 yaşındayım babamın kızması bende kalsın merak etme iyiyim sadece şuan bilgisayara bişey olur mu diye merak ediyorum
Nereya düşürmüştünüz Furkanyldz11 dedi: Zamanında abimle kavga ederken kasayı düşürmüştük. Bir hafta sonra ekran kartı bozulmuştu. Belki etkisi sonraya ortaya çıkabilir Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hogwartscanavarı dedi: Dostum iyi misin? Sana zarar verdi mi? Kac yasindasin? Neden kizdi baban? Genişletmek için tıkla... 17 yaşındayım babamın kızması bende kalsın merak etme iyiyim sadece şuan bilgisayara bişey olur mu diye merak ediyorum
Furkanyldz11 Decapat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 54 24 Aralık 2024 #13 mehmethanottoman dedi: Nereya düşürmüştünüz Emin misiniz 17 yaşındayım babamın kızması bende kalsın merak etme iyiyim sadece şuan bilgisayara bişey olur mu diye merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Kasa zaten yerde idi ama parkeye sert bir şekilde düşmüştü. Çalışıyordu düştüğü esnada.
mehmethanottoman dedi: Nereya düşürmüştünüz Emin misiniz 17 yaşındayım babamın kızması bende kalsın merak etme iyiyim sadece şuan bilgisayara bişey olur mu diye merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Kasa zaten yerde idi ama parkeye sert bir şekilde düşmüştü. Çalışıyordu düştüğü esnada.
mehmethanottoman Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #14 Furkanyldz11 dedi: Kasa zaten yerde idi ama parkeye sert bir şekilde düşmüştü. Çalışıyordu düştüğü esnada. Genişletmek için tıkla... Benimki yatağa düştü Açtım ssd testi yaptım gpu testi yaptım sorun yok dahada sıkıntı çıkar mı? ezuer dedi: Birkaç kereden bir şey olmaz. Eğer ciddi hasar olsa belli olurdu zaten. Bunlar hafif darbeler ile bozulacak şeyler değil zaten. Genişletmek için tıkla... Açtım ssd testi ve gpu testi yaptım sıkıntı çıkmadı sence sonra sorun çıkar mı? ezuer dedi: Birkaç kereden bir şey olmaz. Eğer ciddi hasar olsa belli olurdu zaten. Bunlar hafif darbeler ile bozulacak şeyler değil zaten. Genişletmek için tıkla... Hacım ram, ssd ve gpu testi yaptım sorun yok ilerdede daha sorun çıkar mı Son düzenleme: 24 Aralık 2024
Furkanyldz11 dedi: Kasa zaten yerde idi ama parkeye sert bir şekilde düşmüştü. Çalışıyordu düştüğü esnada. Genişletmek için tıkla... Benimki yatağa düştü Açtım ssd testi yaptım gpu testi yaptım sorun yok dahada sıkıntı çıkar mı? ezuer dedi: Birkaç kereden bir şey olmaz. Eğer ciddi hasar olsa belli olurdu zaten. Bunlar hafif darbeler ile bozulacak şeyler değil zaten. Genişletmek için tıkla... Açtım ssd testi ve gpu testi yaptım sıkıntı çıkmadı sence sonra sorun çıkar mı? ezuer dedi: Birkaç kereden bir şey olmaz. Eğer ciddi hasar olsa belli olurdu zaten. Bunlar hafif darbeler ile bozulacak şeyler değil zaten. Genişletmek için tıkla... Hacım ram, ssd ve gpu testi yaptım sorun yok ilerdede daha sorun çıkar mı