Zamanında abimle kavga ederken kasayı düşürmüştük. Bir hafta sonra ekran kartı bozulmuştu. Belki etkisi sonraya ortaya çıkabilir
17 yaşındayım babamın kızması bende kalsınDostum iyi misin? Sana zarar verdi mi? Kac yasindasin? Neden kizdi baban?
Kasa zaten yerde idi ama parkeye sert bir şekilde düşmüştü. Çalışıyordu düştüğü esnada.Nereya düşürmüştünüz
Emin misiniz
17 yaşındayım babamın kızması bende kalsınmerak etme iyiyim sadece şuan bilgisayara bişey olur mu diye merak ediyorum
Benimki yatağa düştüKasa zaten yerde idi ama parkeye sert bir şekilde düşmüştü. Çalışıyordu düştüğü esnada.
Açtım ssd testi ve gpu testi yaptım sıkıntı çıkmadı sence sonra sorun çıkar mı?Birkaç kereden bir şey olmaz. Eğer ciddi hasar olsa belli olurdu zaten. Bunlar hafif darbeler ile bozulacak şeyler değil zaten.
Hacım ram, ssd ve gpu testi yaptım sorun yok ilerdede daha sorun çıkar mıBirkaç kereden bir şey olmaz. Eğer ciddi hasar olsa belli olurdu zaten. Bunlar hafif darbeler ile bozulacak şeyler değil zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.