Bilgisayar "dıt" sesi çıkartıp mavi ekran hatası veriyor

Cthulhussy

Decapat
Arkadaşlar bilgisayarım bazen direkt dııt sesi çıkartıp donuyor, kapama tuşuna basılı tutmadan kapatamıyorum, bazen ise kendisi mavi ekran veriyor orada takılı kalıyor, bazen de mavi ekran verip yeniden başlatıyor, bu 3 şey de yaşanabiliyor, normal kullanırken yaşamadım fakat oyun oynarken hep bu 3 hatadan birini aldım. Oyun dışında da yaşanmaya başlanır mı bilmiyorum fakat henüz yaşanmadı, bunlar minidump dosyaları buyurun;

Arkadaşlar bilgisayarım bazen direkt dııt sesi çıkartıp donuyor, kapama tuşuna basılı tutmadan kapatamıyorum, bazen ise kendisi mavi ekran veriyor orada takılı kalıyor, bazen de mavi ekran verip yeniden başlatıyor, bu 3 şey de yaşanabiliyor, normal kullanırken yaşamadım fakat oyun oynarken hep bu 3 hatadan birini aldım. Oyun dışında da yaşanmaya başlanır mı bilmiyorum fakat henüz yaşanmadı, bunlar minidump dosyaları buyurun;

Kaç kez dıtlıyor hocam.

Kontrol ede bilirsin attığım tablodan .

Dosya Ekleri

• BIOS+Hata+Sesleri+Hata+Anlamı+1+Sürekli+Ses+Güç+kaynağı+arızası+2.jpg
    BIOS+Hata+Sesleri+Hata+Anlamı+1+Sürekli+Ses+Güç+kaynağı+arızası+2.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 164
Kaç kez dıtlıyor hocam.
Hocam dıtlama olup biten bir şey değil, manuel olarak kapatana kadar dıııııııııııt diye sürüyor. (En azından şuanlık öyle)

Kontrol ede bilirsin attığım tablodan .
Baktım teşekkür ederim, peki güç kaynağı sıkıntısını nasıl çözerim hocam bu konuda bilgim yokta?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı