YusufCertel Kilopat Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2018 #1 Bilgisayarım sürekli donuyor. Format attım fakat işe yaramadı. HDD'yi ve RAM'i test ettim. Onlarda bir sıkıntı yoktu. Fakat yine de donuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2018
Bilgisayarım sürekli donuyor. Format attım fakat işe yaramadı. HDD'yi ve RAM'i test ettim. Onlarda bir sıkıntı yoktu. Fakat yine de donuyor.
Eagle Hectopat Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 257 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2018 #2 YusufCertel dedi: Bilgisayarım sürekli donuyor. Format attım fakat işe yaramadı. HDD'yi ve RAM'i test ettim. Onlarda bir sıkıntı yoktu. Fakat yine de donuyor. Genişletmek için tıkla... Overlock deneyebilirsin. Ama bilgili birine yaptır. Artı 0 Eksi
YusufCertel dedi: Bilgisayarım sürekli donuyor. Format attım fakat işe yaramadı. HDD'yi ve RAM'i test ettim. Onlarda bir sıkıntı yoktu. Fakat yine de donuyor. Genişletmek için tıkla... Overlock deneyebilirsin. Ama bilgili birine yaptır.
DangeriousHD Hectopat Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 345 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2018 #3 Donanım özelliklerini paylaşırsan sevinirim. Artı 0 Eksi