Bilgisayar donuyor ve mavi ekran veriyor

MertBilgilendi

Hectopat
Daha fazla  
1 hafta önce bir PC aldım PC'yi kendim topladım. PC'yi actığım ilk zamanlar normal bir şekilde çalışıyordu fakat oyun indirmeye başladığım zaman 50 GB'lara yaklaşınca fare dışında PC donuyor ve görüntü gidiyordu. Fakat monitörde hala ışıklar gözüküyor yani çalışıyor ama görüntü yok. Sonra SSD'den olabileceğini düşünüp 2 SSD taktım sorun düzeldi fakat bu seferde 1-2 gün sonra yine mavi ekran vermeye başladı. Verdiği mavi ekranlarda minidump dosyaları gözükmüyordu. Fakat yakın zamanda bir tanesi gözüktü. PC açılınca 1-2 dk sonra mouse dışında yine donuyor ve bekleyince uzun süre mavi ekran veriyor.

Testi yaptım fakat hiçbir sorun çıkmadı RAM'de. Başka önerin varsa alabilirim.

Bir çok kez format attım fakat aynı sorunlarla yine karşılaştım. RAM testide sağlam çıktı.

Büyük ihtimalle diskde sorun var. JD diskler genellikle sorunlu. Başka bir disk deneyin. Ekran kartı ile alakalı olma ihtimali az.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı