emreyesilyurt Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 340 Çözümler 2 2 Temmuz 2022 #1 Oyun açıp oynarken bilgisayar birden donuyor ve zzzzzzzzzzzzzzzzzzzt ne bileyim ddddzzzzzzzzz diye ses çıkarmaya başlıyor kulaklıktan. Sizce sebebi nedir? Hiç oyun oynayamıyorum ya. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2022
Oyun açıp oynarken bilgisayar birden donuyor ve zzzzzzzzzzzzzzzzzzzt ne bileyim ddddzzzzzzzzz diye ses çıkarmaya başlıyor kulaklıktan. Sizce sebebi nedir? Hiç oyun oynayamıyorum ya.
KS KS emreyesilyurt Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 340 Çözümler 2 7 Temmuz 2022 #11 İce.QueeN dedi: Virus bulaşmiştir Genişletmek için tıkla... Hocam benimle dalga mı geçiyorsunuz Artı 0 Eksi
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #12 Bende de olmaya başlamıstı bu ses. Akıcılık sorunu da var zaten. Ram'lerden mi diye şüphe etmiyorum değil. Artı 0 Eksi
Bende de olmaya başlamıstı bu ses. Akıcılık sorunu da var zaten. Ram'lerden mi diye şüphe etmiyorum değil.
KS KS emreyesilyurt Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 340 Çözümler 2 7 Temmuz 2022 #13 Galaxes dedi: Bende de olmaya başlamıstı bu ses. Akıcılık sorunu da var zaten. RAM'lerden mi diye şüphe etmiyorum değil. Genişletmek için tıkla... OCCT indirip attığım resimdeki yükü bindir Artı 0 Eksi
Galaxes dedi: Bende de olmaya başlamıstı bu ses. Akıcılık sorunu da var zaten. RAM'lerden mi diye şüphe etmiyorum değil. Genişletmek için tıkla... OCCT indirip attığım resimdeki yükü bindir