Bilgisayar donuyor ve sıfırlanmıyor

SauteX

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı uzun süre kullanmamıştım sınav yüzünden sonra oyunlara başladım bir anda oyun oynarken donmaya başladı. Klavye çalışmıyordu kasadan kapatmadığım sürece ekran açık kalıyor çözülür diye sıfırlmaya çalışıyorum ama sıfırlanmıyor da. CMD'ye DISM /online /cleanup-image /restorehealth bu komudu yazınca bileşen deposu bozulmuş diyor. Bir yerde adrenalin yazılımı yüzünden diyordu kaldırdım ama hala devam ediyor.

Güncelleme için teşekkür ederiz. Sorun sadece internette gezinirken de ortaya çıkıyorsa, muhtemelen bir Windows sorunudur. Bir sistem dosyası düzeltmesini ve pencerelerin görüntü onarımını denemenizi öneririm. İşte bir kılavuz:

Sistem Dosyası Denetleyicisi'ni çalıştırma
1) Basın Windows tuşu + S, bu arama açılacaktır
2) cmd yazın, komut istemini yönetici olarak çalıştırın
3) Bu komutu girin ve enter tuşuna basın: sfc /scannow
4) İşlemin bitmesini bekleyin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
5) Sorunun hala devam edip etmediğini kontrol edin.

Windows görüntü düzeltmesini çalıştırın.
1) Basın Windows tuşu + S, bu arama açılacaktır
2) cmd yazın, komut istemini yönetici olarak çalıştırın
3) Bu komutu girin ve enter tuşuna basın: DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth
4) İşlemin bitmesini bekleyin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
5) Sorunun hala devam edip etmediğini kontrol edin.

Yukarıdaki 2 yardımcı olmazsa, yapılacak bir sonraki şey pencerelerin yerinde onarımıdır. Bu işlem uygulamalarınızı etkilemez. Bunu şu şekilde yapabilirsiniz:

https://www-groovypost-com.translate.goog/howto...

Standart Sorumluluk Reddi: Bunlar, Microsoft'a ait olmayan web sitelerine bağlantılardır. Sayfalar doğru ve güvenli bilgiler sağlıyor gibi görünüyor. Genellikle PUP (Potansiyel Olarak İstenmeyen Ürünler) olarak sınıflandırılan ürünlerin reklamını yapabilecek sitelerdeki reklamlara dikkat edin. İndirmeye ve yüklemeye karar vermeden önce sitelerde reklamı yapılan herhangi bir ürünü iyice araştırın. Bağlantıdan herhangi bir şey yüklememenizi veya satın almamanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…