Bilgisayar donuyor

Gorkemmeletli

Femtopat
Millet, 1 saat önce Metin2 dosyası indiriyordum ve bilgisayar sebepsiz yere, ne yaparsam yapayım kasmaya başladı ve bütün tuşlara bir anda başarısında o bip bip sesi gelir ya, aynı o ses geliyor... Client'i sildim Allah belasını versin ama dostlar kasmaya devam ediyor sizlerden ricam buna nasıl çözüm bulacağım. Client'i indirmeye başlayana kadar hiçbir problem yoktu...

Son düzenleyen: Moderatör:
Millet, 1 saat önce Metin2 dosyası indiriyordum ve bilgisayar sebepsiz yere, ne yaparsam yapayım kasmaya başladı ve bütün tuşlara bir anda başarısında o bip bip sesi gelir ya, aynı o ses geliyor... Client'i sildim Allah belasını versin ama dostlar kasmaya devam ediyor sizlerden ricam buna nasıl çözüm bulacağım. Client'i indirmeye başlayana kadar hiçbir problem yoktu...
Metin2 indirme dosyasını Virüs Total sitesinde aratırsanız Trojen bulursunuz. Ancak Kaspersky gibi önemli antivirüs yazılımları bulamıyorsa virüsü bulan antivirüs yazılımı hata yapmış olabilir. Bende bü yüzden sisteme Metin2 yükledim. Ve hem Kaspersky hem de Malwerebytes ile sistemi ve Metin2 klasörünü taradım. Hiçbir şey bulunamadı. Bence siz de Kaspersky ve Malwarebytes yazılımlarını kurup bilgisayarınızı tam tarama yapabilirsiniz.
Gameforge Installer virüs taraması sonuçları: VirusTotal

Virüs olabilir. Nereden indirdiniz oyunu?
dostum arkadaş direkt linkini attı, o da oynuyordu ve canım metin2 çekmişti pişman oldum. Tam tarama yaptım üzerine, o dosyayı sildim hatta indirdiğim tarayıcıyıda silip baştan yükledim ama hala donmalar devam ediyor.
Anti virüs programınız ile bilgisayarınızı taratın.
Tarattım bro hemde tam tarama yaptım, komple dosyayı falanda sildim hatta indirmiş olduğum tarayıcıyı herşeyiyle silip baştan indirdim. Ama donmalar geçmedi...

dostum arkadaş direkt linkini attı, o da oynuyordu ve canım metin2 çekmişti pişman oldum. Tam tarama yaptım üzerine, o dosyayı sildim hatta indirdiğim tarayıcıyıda silip baştan yükledim ama hala donmalar devam ediyor.

Tarattım bro hemde tam tarama yaptım, komple dosyayı falanda sildim hatta indirmiş olduğum tarayıcıyı herşeyiyle silip baştan indirdim. Ama donmalar geçmedi...
Oyunlar yüklendiğinde beraberinde bazı programlar da yüklüyorlar. Tavsiyem windows+r tuşlarına aynı anda basıp açılan çalıştır penceresine msconfig yazıp enter a basın (başlata çalıştır yazarakta ulaşabilirsiniz). ardından çıkan pencerede üst kısımdan başlatma bölümüne gelin ve bilgisayar başlarken açılan uygulamaları kontrol edin. İstemediğiniz programların tikini kaldırıp uygula diyin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Hala devam ediyorsa denetim masasından Programlar>programlar ve özellikler ya da program kaldır kısmına gelin ve sizin kontrolünüz dışında yüklenmiş uygulama var mı kontrol edin. Ben her oyun yüklyişimde bunları kontrol ediyorum ve birçoğunda kendi kendine haltlar yediğini görüp işleri kontrol altına alıyorum. :)

Dostum arkadaş direkt linkini attı, o da oynuyordu ve canım Metin2 çekmişti pişman oldum. Tam tarama yaptım üzerine, o dosyayı sildim hatta indirdiğim tarayıcıyı da silip baştan yükledim ama hala donmalar devam ediyor.

Tarattım bro hem de tam tarama yaptım, komple dosyayı falanda sildim hatta indirmiş olduğum tarayıcıyı her şeyiyle silip baştan indirdim. Ama donmalar geçmedi...

Format atmadan olmaz hocam. Ya da diski biçimlendirmeniz lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı