Bilgisayar Dualshock 4'ü görmüyor

hocam steam de dediğin ayarları yaptım şuanda ds4 çalışıyo nba2k19 da falanda oldu Allah senden razı olsun çok teşekkür ederim sağolasın
Ne demek rica ederim. FİFA 19 içinde çözümünü bulursun inşallah ben DS4Windows ile yapmıştım ama tek kol için yapmıştım 1 den fazla için hiçbir fikrim yok ama yabanca sayfalardan filan biraz araştırırsan çözersin gibi geliyor çünkü DS4Windows gibi başka programlarda var onları bir dene youtube da olması gerek.

Ne demek rica ederim. FİFA 19 içinde çözümünü bulursun inşallah ben DS4Windows ile yapmıştım ama tek kol için yapmıştım 1 den fazla için hiçbir fikrim yok ama yabanca sayfalardan filan biraz araştırırsan çözersin gibi geliyor çünkü DS4Windows gibi başka programlarda var onları bir dene youtube da olması gerek.
DS4WINDOWS ile hallettim hocam bende yardımların için tekrardan sağol.

Hocam selamlar ben PC için Sony PS4 DualShock Controller V2 alacağım 2-3 sorum var yardımcı olur musun rica etsem :D
1-Epic Games ve Steam DS4 programı DualShock bağlayıp oynabilir miyim?
2-DS4 Windows programı kurduktan sonra tüm oyunlarla uyumlu mu?
Alacağım yer:Sony PS4 Dualshock Controller v2 Oyun Kolu Siyah: Amazon.com.tr

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı