Bilgisayar durduk yere kapanıyor

7570 i çıkartıp oyun açmayı ve video oynatmayı denediniz mi ?
baska bir monitorde 7570 ile oyun actim yine bir sure sonra ayni sorun. O.B. Uzerinden deniycem 7570 i cikartmama gerek var mi ? Daha once hic yapmadim da.

Onboard uzerinden uzun suredir oynuyorum, kapanmadi ekran kartinida sokmedim sorun ekran kartimda galiba. :/
 
Bak, ya 7570 ile alakalı, ya güç kayağı, yada 7570 in güç bağlantıları veya pci-e slotunda temassızlık tarzı bir şey var. Kaç senelik bilgisayar demişsin. Güç kaynağı değişmediyse gücün yetersiz olması gibi bir durum söz konusu olamaz. Ama güç kaynağın arıza yapmış ta olabilir. Kendim uğraşacağım diyorsan bilgisayar montaj rehberlerine falan bak. Nazikçe davrandığın sürece bilgisayarına hiçbir türlü zarar veremezsin.

Ekran kartını sökmeden on board girişlerine sinyal geldiyse 7570 i algılamıyor cihazın. Bios ayarların veyahut 7570 de bir sıkıntı var. Sök ve güzelce temizle ekran kartını yerine tak sorunun düzeleceğini umuyorum.
 
Tesekkur ediyorum, fakat ekran karti yetersiz geliyordu zaten yaklasik 1.500 butceyle bir update dusunuyorum yardimci olabilir misiniz ? :)
 
Anakartınız Casper' in müthiş anakartlarından olduğu için zorluk çekebiliriz :). Ayrı bir konu açınız tavsiye alınız. Ve mutlaka ve mutlaka, Bilgisayarınızın Marka, model, iç donanımlarının marka ve modellerini yazınız. Bana kalırsa işlemciniz ve ramlariniz hadi zorlar isek birde sabit diskiniz dışında Casper' a ait başka bir donanım bırakmayacak şekilde update yapınız bilgisayarınızı.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı