riggbyy Zeptopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #1 Bilgisayarımı alalı 1 hafta olmadı ama hangi oyunu yüklesem atıyor. Valorant'a ekran kartı hatası veriyor. ekran kartı driverlarını silip tekrar tekrar yükledim ama yine de sorun devam ediyor. Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti. İşlemci: AMD Ryzen 5 4500 6 Core proccesor 3600 MHz Anakart: Gigabyte B450M S2H. RAM: Masterfox 2x8 16 GB. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2023
Bilgisayarımı alalı 1 hafta olmadı ama hangi oyunu yüklesem atıyor. Valorant'a ekran kartı hatası veriyor. ekran kartı driverlarını silip tekrar tekrar yükledim ama yine de sorun devam ediyor. Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti. İşlemci: AMD Ryzen 5 4500 6 Core proccesor 3600 MHz Anakart: Gigabyte B450M S2H. RAM: Masterfox 2x8 16 GB.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 13 Şubat 2023 #11 Format için bilgisayarcıya para verme! XMP kapatıp denedin mi? NESTER34 dedi: XMP kapandiginda sorunlar cozuluyorsa, problem nerde demektir? Genişletmek için tıkla... Buna kesin bir cevabım yok. Bellek, işlemci veya anakart ama genelde bellek ve işlemci zira belleği ve ekran kartını işlemci kontrol ediyor. Son düzenleme: 13 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Format için bilgisayarcıya para verme! XMP kapatıp denedin mi? NESTER34 dedi: XMP kapandiginda sorunlar cozuluyorsa, problem nerde demektir? Genişletmek için tıkla... Buna kesin bir cevabım yok. Bellek, işlemci veya anakart ama genelde bellek ve işlemci zira belleği ve ekran kartını işlemci kontrol ediyor.
KS KS riggbyy Zeptopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #12 Recep Baltaş dedi: Format için bilgisayarcıya para verme! XMP kapatıp denedin mi? Buna kesin bir cevabım yok. Bellek, işlemci veya anakart ama genelde bellek ve işlemci zira belleği ve ekranm kartını işlemci kontrol ediyor. Genişletmek için tıkla... Bende XMP ayarı yok bulamadım kaç defa baktım bir de EZ OC desteklenmiyor diyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Format için bilgisayarcıya para verme! XMP kapatıp denedin mi? Buna kesin bir cevabım yok. Bellek, işlemci veya anakart ama genelde bellek ve işlemci zira belleği ve ekranm kartını işlemci kontrol ediyor. Genişletmek için tıkla... Bende XMP ayarı yok bulamadım kaç defa baktım bir de EZ OC desteklenmiyor diyordu.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 13 Şubat 2023 #13 BIOS sıfırlamak XMP gibi ayarları kapatır. Artı 0 Eksi
KS KS riggbyy Zeptopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #14 Recep Baltaş dedi: BIOS sıfırlamak XMP gibi ayarları kapatır. Genişletmek için tıkla... Yaptım yine atıyor kafayı yemek üzereyim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: BIOS sıfırlamak XMP gibi ayarları kapatır. Genişletmek için tıkla... Yaptım yine atıyor kafayı yemek üzereyim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 18 Şubat 2023 #15 8 GB RAM ile dene. Yine atarsa sorun muhtemelen ekran kartın diyeceğim açıkçası. Artı 0 Eksi
KS KS riggbyy Zeptopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #16 Recep Baltaş dedi: 8 GB RAM ile dene. Yine atarsa sorun muhtemelen ekran kartın diyeceğim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Araştırmalarıma göre RAM'ler uyum sağlamıyormuş AMD ile o yüzden RAM'leri değiştirmem gerekiyormuş. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: 8 GB RAM ile dene. Yine atarsa sorun muhtemelen ekran kartın diyeceğim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Araştırmalarıma göre RAM'ler uyum sağlamıyormuş AMD ile o yüzden RAM'leri değiştirmem gerekiyormuş.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 18 Şubat 2023 #17 Bu kesin değil. Ekran kartı kaynaklı da oalbilir. Artı 0 Eksi
KS KS riggbyy Zeptopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #18 Recep Baltaş dedi: Bu kesin değil. Ekran kartı kaynaklı da oalbilir. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: 8 GB RAM ile dene. Yine atarsa sorun muhtemelen ekran kartın diyeceğim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Denedim ama yine olmadı. RAM'leri değişitirip deneyeceğim sorun olmaz ise yazarım. Teşekkürler yardımlarınız için. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bu kesin değil. Ekran kartı kaynaklı da oalbilir. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: 8 GB RAM ile dene. Yine atarsa sorun muhtemelen ekran kartın diyeceğim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Denedim ama yine olmadı. RAM'leri değişitirip deneyeceğim sorun olmaz ise yazarım. Teşekkürler yardımlarınız için.