Bilgisayar ekipmanları nasıldır?

Hocam tahminen ne zaman gelir? Bir de nedense pek içime sinmedi bu ürünler. Nedense attıklarım daha hoşuma gitti.

İnanın attığınız ürünler bizim attıklarımız karşısında hiçbir şey yapamaz.
Kendim Z11 kullanıyorum ve 300TL gibi bir fiyata aldım 1300TL vermeyin yani.

Hocam tahminen ne zaman gelir? Bir de nedense pek içime sinmedi bu ürünler. Nedense attıklarım daha hoşuma gitti.

Attığınız mouse eski bir mouse ve kablolu attığım mouse ise kablosuz ve yeni model sensörü ise daha iyi klavye ise orta segment güzel bir klavye hem de ucuz.

Attığınız mouse eski bir mouse ve kablolu attığım mouse ise kablosuz ve yeni model sensörü ise daha iyi klavye ise orta segment güzel bir klavye hem de ucuz.
Hocam o mouse daha önce kullandım, güzeldi. Neyse hocam ürünler peki ne zaman gelir?

En kötü 1 haftaya.
Hocma ürünler güzel ve uygun. Akakçe de bile yok yani. Site kesin güvenilir mi? Babamın kartı internette kapalı. Ne yazık ki dayımın kartıyla aldırcam ancak o da trendyol, hepsiburada gibi sitelerden alıyor. Umarım alır :D

Hocma ürünler güzel ve uygun. Akakçe de bile yok yani. Site kesin güvenilir mi? Babamın kartı internette kapalı. Ne yazık ki dayımın kartıyla aldıracağım ancak o da Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerden alıyor. Umarım alır :D

Akakçe sadece resmi her ürünün satıldığı sitelerde gösteriyor fiyatları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı